IBMKo je bese napravio prvi full touch screen telefon?
Sent from my HTC One mini
Ja to pricam godinama, ali ljudi imaju neki neopravdan h8 sto se tice iphone-a.Sledeci fon...iPhone. Makar mogu da uzivam u muzici. Svaki Android telefon ima neku manu ili mane, puknes 200-300€ i treba da se patis sa lagom, slabom baterijom, slabim audio izlazom, zvucnikom itd. To je kao da si dao novac za Mercedesa a palis ga na gurku svako jutro kad krenes na posao.
Neki proizvodjaci su poveli racuna i o jednom i o drugom.Nije mi samo jasno zasto se svi proizvodjaci loze na te uglove gledanja umesto da porade da se bolje vidi ekran na direktnom suncu!!
Recimo, ovaj HTC One X sto setam ne pati od nicega sto si naveo... Audio segment, sam kvalitet ne znam kakav je, znam da ima BeatsAudio koji bi trebalo da daje kvalitetan zvuk. Jos ako imas neke kvalitetne sluske, to bi trebalo biti to...Sledeci fon...iPhone. Makar mogu da uzivam u muzici. Svaki Android telefon ima neku manu ili mane, puknes 200-300€ i treba da se patis sa lagom, slabom baterijom, slabim audio izlazom, zvucnikom itd. To je kao da si dao novac za Mercedesa a palis ga na gurku svako jutro kad krenes na posao.
Sa tim da je prvo apsolutno tj totalno nebitno jel ja jos nikoga ne poznajem niti sam video da gleda u telefon sa strane!!Neki proizvodjaci su poveli racuna i o jednom i o drugom.
Nije mi samo jasno zasto se svi proizvodjaci loze na te uglove gledanja umesto da porade da se bolje vidi ekran na direktnom suncu!!
Ne, nego kada vec dajem pare dajem za nesto sto vredi, sto nije plasticno, sto radi, ne laguje, koci i sto je u lepo, a to sve nije androidMicri je to,guzu bih prodao samo da uredjaj poseduje jabuchicu
Greska sto nisi isao na N4,p previse mali ekran ima iPhone 4Spo meni je nexus 3,4,5 sjajni android telefoni i kad bih uzimao android to bi bio neki nexus
sta vise imao sam priliku da uzmme nov nexus 4 sa 2 god garancije, ja sam ipak izabrao iph 4s .. jer je manji ekran bio i lepsi dizajn, i zbog sistema naravno
i evo dan danas se ne kajem zbog toga
imam ga ja mislim vec 6 meseci mozda jace ali nisam siguran
ali izmedju lg g2 i nexus 5 .. ja bih pre isao na nexus 5
a windows za sad ne bih uzeo za razmatranje .. jer nema toliko aplikacija koje imaju ostala 2 sistema ... tj imaju aplikacije za korisnike koji nisu toliko zahtevni