Jeste plastican, ali odlicno lezi u ruci i precizan je. Meni se svidja za sad, nemam potrebe za drugim .Imao sam ga i cim sam ga kupio vratio sam,ocajan blago receno.Klasican plastikaner,nema dpi nego neke gluposti pucas 3x,1x nesto nema veze sa vezom.
Imam taj komplet i koristim samo tastaturu, misa sam koristio dok skrol nije crkao, a to se desilo posle 10 dana koriscenja i to po maximalno 2 sata dnevno isti problem imaju i drugari :/Uzgred... Meni se MNOGO sviđa miš iz ovog Logi kombo-a:
http://www.logitech.com/en-za/product/wireless-combo-mk220
Uzeo sam taj kombo za TV, ali sad bih rado "izdvojio" miša za laptop. Jedino mi se ne sviđa što mu risiver nije "nano", sve ostalo mi je super.
A mrzelo me, da saljem za BG, pa da mi vracaju, izvadio sam bateirje i to je toI niko od vas nije zamenio ceo komplet čim je miš crkao?
U svakom slučaju, meni odgovara oblik i to što ima samo "standardne" dugmiće, ništa dodatno.
Hmmmm, pa nisam siguran...Jesi siguran da je skroll mehaničnki mrtav ili je samo prljav? Ja sam popravljao X7 tako što sam ga rastavio i očistio skroll točkić.
Video sam taj V7, ali ne znam da li je bolji od Natec-a...Ne znam kakav je taj Natec mis, ali se A4 Tech Bloody V7 dobro pokazao a upada ti u cenovni rang.
BTW Meni je isto otisao tockic tj. polomila se plastika koja drzi skor i samo sam je zamenuio od A4 tech misa od 300 kinti i eto dan danas posle 4 godine i dalje me lepo sluzi.