findecko
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 09.11.2013.
- Poruka
- 59
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel 3570K ,stock cooler
Motherboard:
MSI P67A-GD55
RAM:
4GB Kingston HyperX DDR3
VGA & cooler:
AMD Radeon R9 270X Sapphire DualX OC 2GB GDDR5
Display:
Benq 22
HDD:
WD 500GB Cavir Blue
Case:
Fractal Design Define R4 Black Pearl Window
PSU:
Cooler Master V700
Pozz, odlucio sam da predjem na vodeno hladjenje, em zbog velikih temperatura ,em zbog buke a i da bih klokovao procesor, cilj mi je da postignem sto veci klok (4,8ghz) i da komp bude stabilan 24/7.
Samo da napomenem da komp koristim za renderovanje (rad sa blenderom) i gejming, ponekad ga ostavim i po pola sata/sat pod punim opterecenjem dok ne zavrsi renderovanje neke scene i temperature bi i sa klokovanim procesorom tu trebale da budu stabilne (maximalno do 90c)
Preporucite mi hladjenje koje moze da mi zavrsi posao , ja sam gledao Cooler Master Seidon 240M, valjda ce biti dovoljno, ne znam da li postoji neko bolje za slicne pare?
Dopuna: Procesor koji planiram da klokujem je Intel 3570K.
Samo da napomenem da komp koristim za renderovanje (rad sa blenderom) i gejming, ponekad ga ostavim i po pola sata/sat pod punim opterecenjem dok ne zavrsi renderovanje neke scene i temperature bi i sa klokovanim procesorom tu trebale da budu stabilne (maximalno do 90c)
Preporucite mi hladjenje koje moze da mi zavrsi posao , ja sam gledao Cooler Master Seidon 240M, valjda ce biti dovoljno, ne znam da li postoji neko bolje za slicne pare?
Dopuna: Procesor koji planiram da klokujem je Intel 3570K.