PRe neki dan instalirao WIndows 8 x64 je u pitanju. Vec sam menjao portove, a probacu drugi SATA kabl.Ae promeni port i probaj drugi SATA kablic?
Da li je sistem nov nov?
Desetak sekundi naknadno ti je ucitavao programe 99% sam siguran zbog ESET smart security-a; u principu kada god sam instalirao svez vindovs, bez icega treba mu 17-19sec da ga digne skroz; stavis bilo kakav anti virus vreme instant skace za 10+ sekundiZa sada nista posebno, Catalyst Control Center, ESET Smart Security, Deamon Tools, Samsung Magician, Realtek Audio Manager, Dolby Home Theater.
NE znam kako se racuna boot time, ja racunam od pritiskanja dugmeta dakle od pojavljivanja post screen-a, pa dok to prodje treba mu nekih 10 sekundi, kada se pojavi Windows znak to prodje za 5 sekundi i dok se loguje jos 2-3 sekunde, posle toga jos desetak da ucita ove startup programe.
Podeli sa nama resenje pls, zivo me zanima sta si uradio?!Resio sam boot, Windows 8 po default-u ima neki Startup delay, treba da se tweakuje registry i sada se ucitavaju Startup programi odmah.
Neces moci, restartovace ti se sistem pri ucitavanju kad jednom podesio u Biosu AHCI a instaliran OS kao IDE.i ono što me više interesuje jeste da li je tačno da neću moći da podignem Win 7 sa starog harda nakon što promenim SATA mod i AHCI?
http://www.pcaxe.com/forum/showthread.php?t=13907video sam da postoje te varijante sa izmenama u registriju, samo nisam siguran koliko je to zaista "prava" stvar ili je jedini pravi način odraditi instalaciju iz početka?
i ono što me više interesuje jeste da li je tačno da neću moći da podignem Win 7 sa starog harda nakon što promenim SATA mod i AHCI?