AMD-ova zamena za DirectX. Navodno daje i do 30% bolje performanse u odnosu na DirectX.Jeli to neka zamjena za directx za Amd ,Nvidia
Cemu zurba kad imas nVidiju?Oce li vise da se taj mantel pojavi
Verovatno ce i NV izbaciti neki njihovu verziju Mantle drajvera, ali ne verujem da ce AMD-ov Mantle raditi direktno.ma bice i za nvidiu nesto, i onaj tress fx radi na njoj, tako da ce ovo, jedno nece fizika nikad na AMD/ATI.
Fizika je ne uporedivo losija na AMD-u, sad kad igram igre na nVidiji ko da igram drugu igru...reko ajde da vidim kako radi Tress FX(kosa u Tomb Raideru novom) ono isto kao na AMD, reko ebes AMD, osim za rudarenje nema nikakvu prednost..Verovatno ce i NV izbaciti neki njihovu verziju Mantle drajvera, ali ne verujem da ce AMD-ov Mantle raditi direktno.
Fizika delimicno radi na AMD-u, ali daleko je to od onog sto ima nVidija, zeznuli su AMD dobro kada su kupili Ageia PhysX.
Probaj sa jednom kartomProbao sam Mantle i odmah razocaranje.
BF4 i sa mantleom i bez njega radi ocajno. Pre mesec i po kada sam ga poslednji put igrao FPS je bio stabilan.Sada sa novim 14.1 beta drajverima u globalu imam veci FPS, ali i ogromne FPS dropove na 20-30FPS-a svakih 3-4s.
Ne da zivcira nego je igra neigriva. Sada je pitanje da li je to posledica 14.1 beta drajvera ili patcha za igru, koji su u medjuvremenu izasli.
Medo kakav ti je Gpu usage na tim mapama sa 64 igraca jel zakucan na 99%, znaci buldozer prodisao sa Mantle API-em?Kod mene na mapama sa 64 igraca gde je ranije bilo osetnog pada fps-a, sada sa Mantle-om nema pada, ne oseti se uopste, sve radi veoma tecno, procesor i graficka su iz potpisa.
Ovo je na Hainan Resort mapi, na njoj mi je ranije cesto padao fps.Medo kakav ti je Gpu usage na tim mapama sa 64 igraca jel zakucan na 99%, znaci buldozer prodisao sa Mantle API-em?
To se cekaProbali smo Mantle BF4 sinoc na Kaveriju i .... čitaćete review.