Uz to trajace duze od vecine telefona i komponentiviše para bacamo na komponente i telefone,šta je to za jednu vrhunsku jaknu
Ovo deluje cool, ali ova boja u beosportu mi se ne svidja nesto.superdry. Obedljivo najbolja jakna koja moze da se uzme kod nas za najmanje para. Beosport ih uvozi. Doduse mali je izbor. Evo pogledajte o cemu se radi....
http://www.superdry.com/mens/windcheaters
Nice! btw srećan provod kod "Plave ostrige"
wtf is plava ostriga ? objasni,vidim da se razumesNice! btw srećan provod kod "Plave ostrige"
Ja sam to video samo na filmu Ali tebi se svidja jaknawtf is plava ostriga ? objasni,vidim da se razumes
E deco deco, šta da vam radim kada niste gledali policijsku akademijuwtf is plava ostriga ? objasni,vidim da se razumes
Da, vijetnamke i fajerke obavezno na hemijsko. I ja sam tako zeznuo fajerku u ves masini.Kod mene u familiji svi muski članovi nose vijetnamke, original alpha m65. To je čudo od jakne, uostalom i reklamiraju je kao praktično neuništivu. Moja traje već sedamnaest godina samo sam je zeznuo što sam je iskuvao u mašini pa mi je otišao onaj vodoodbojni sloj. Pre toga je bila skoro nepromočiva.
Od kožnih jakni jedino bih nosio onu pandursku iz Mad Maxa