bora bora
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 13.09.2012.
- Poruka
- 913
- Rezultat reagovanja
- 2
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Toshiba L500-12P
CPU & cooler:
Intel i5 2400 + Hyper212Evo
Motherboard:
Gigabyte H67
RAM:
Kingston Fury 2x4gb 1866mhz
VGA & cooler:
ATI Radeon R9 270
Display:
Dell P2414H
HDD:
WD 500gb + Samsung 1tb
Sound:
Sony XB400
Case:
Built, not Bought!
PSU:
LC Power
Optical drives:
LiteOn
Mice & keyboard:
Razer DA Chroma i Logitech G400+G105
Internet:
Telekom ADSL
OS & Browser:
Win7
Resio cale da kupi tv za dnevnu sobu, i video samsung f5000 32inca za x cenu posto uzima na rate, online kupovina ne dolazi u obzir dok bi ja recimo bez razmisljanja narucio od naseg clana micrija ili pak na kp, nebitno, ali sta je tu je, nismo pri kesu, ovako mu odgovara, a sad sto je dosta skuplje, sta da se radi... Model je ok, posto i vrapci znaju da je f5000 skroz dobar model, a ja sam video za 15k vise philips od 42inca, tacan model 42PFL3188H 12, isto je led, i to bi bilo to koliko se ja razumem xD prodavac mu je rekao da ti televizori traju max 7 godina !?!? ja koliko znam to je mozda za plazme, ali ne verujem da je tako i za LED tehnologiju, jer zdravom logikom ako je LE Dioda dugotrajnija od silalice/lampe, kako god, a sadasnji crt tv gura 11 god bez problema, kontam da ce i ovi LED gurati makar tih 10-11god a verovatno i vise?! neka me neko ispravi ako gresim, a prodavac je u pravu? i sta mislite, da li se isplati uzeti taj philips, tj kakvi su philips modeli, i da li je mozda neko bio u kontaktu sa pomenutim modelom...? sad su manje vise svi isti, tanak okvir, svi podrzavaju usb i mkv sto mi je bitno, i to bi bilo to...jedino me strah da ce biti mutnija tj losija slika na vecem zbog bednog tv signala? pa da ne kazu "lepo sam reko da uzmem samsung 32" ... ? izvinte na duzem tekstu, i hvala unapred na pomoci