Vec ih zvao danas, nemaju pojima kada ce da bude uvoz, niko ne znaBilo je pre nedelju dana u emmi, kontaktiraj ih preko mejla i vidi da li će biti novog uvoza.
Vidi jel ima negde gigabyte 770gtx 4gbVec ih zvao danas, nemaju pojima kada ce da bude uvoz, niko ne zna
V rlo verovatno da ih ima, samo je problem sto su u proseku skuplje izmedju 8k i 9k dinara od ove msi. Obzirom da uzimam 2 grafike to je 150 eura viska za isti cip...Vidi jel ima negde gigabyte 770gtx 4gb
Kada sam kupovao gigabyte gtx 770 nijedne druge varijante sa 4gb nije bilo na trzistu a kako vidim tako je i sad.V rlo verovatno da ih ima, samo je problem sto su u proseku skuplje izmedju 8k i 9k dinara od ove msi. Obzirom da uzimam 2 grafike to je 150 eura viska za isti cip...
Porez koji se vraca iliti afa nije nikad 22 % nego max 19 % koliko mi je poznato takodje sumnjam da je isplativo bog zna kako.Kad vrnes porez 22%
Ima vec tema oko ovog, ne daju madjari kompletan iznos pdv nego i oni odbijaju nesto tako da mislim da cifra ne prelazi 19 %, nek se javi neko ko trguje pa nek kaze27% je porez u Mađarskoj, ili oko 22% od cele sume.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4