Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
On to valja šabanima kao da su u pitanju originali tako da ne smem ja sad da mu pravim takvu reklamu i da kažem "taj i taj prodaje kopije". Imaš i očiglednije kopije i znam da su ortaku za beats bubice tražili 20 evra, ali on nije hteo da ih kupi. To su trenutno najkopiranije slušalice i treba biti oprezan kad ih kupuješ. Ne prodaju se samo kod nas kopije nego i u americi.
Ja imam te samo bubice(uz htc sens xl dobijene) i odlicne su. Video sam da ih ima gomila kod nas al se moze lako izvaliti dal je fake ako si koristio original...
Koliko ja znam cena za te bubice preko je negde oko 80eur
kobatz:
ja kad sam pre nekih pola meseca bio u uscu video sam ih u izlogu i cena za njih je bila 5600 i nesto oko 7500 dinara
govorim za ovaj model sto sam dao sliku ... tj ne znam dal je taj model ali su iste kao na slici
Ja sam pitao ovog ortaka kako to može, mislim da uvozi te fejkove, i on mi odgovori u fazonu ako nemaš ovlašćenog uvoznika za neku zemlju, kao što oni nemaju za Srbiju, onda nema ko da te tuži i možeš da se zezaš kako oćeš.
@MaTRaX
Ma da šaneri su baš humanitarci pa kažu: "za sirotinju u Srbiji dvajes posto od realne cene".
Cekaj bre kakve su ovo silne kopije na kupujemprodajem?!
30e Beats Tour model?
100e Studio model?!
Kakav je bre zvuk na njima? Da nije stvarno kradena roba?
Gledam ocene prodavaca i nigde nema neke ocene za prodaju sluski?
Da fack?!
Ma sigurno su sve kopije,beats sluske su precenjene i kostaju fino tako da je prosto smesno da mogu da se uzmu za 30eur oridjidji
Ove moje sam poredio sa drugarovim nekim bubicama koje je platio oko 150eur(ne znam tacno koji model) i vrlo su blizu po kvalitetu zvuka cak ove bets imaju i malo jaci bass ko voli
Sa druge strane sam od ortakinje slusao fejkare(izgledaju maltene isto) al je zvuk naravno ocajan
Znam da ne volite fensi sluske, ali ovo je odlican bargin, za 40e dobijate sluske koje su ekvivalent onima Beats Solo HD, a mnogo su bolje.
Ja narucio ove belo crvene.
Drugari, kako stoje stvari sa 5.1 ili 7.1 gaming sluskama?
Posto bih ja voleo da imam neki dobar 5.1 ili 7.1 setup za gaming ili filmove, a ne ide mi uz plan. Planiram kasnije da uzmem neku USB ili FW zvucnu i monitore za rad sa muzikom ne bih onda uzimao i sistem. Da li bi neke dobre sluske 5.1 ili 7.1 mogle da mi posluze za to. Imam vec Sennhesier HD205 koje mi nisu bas udobne osim toga su ok, ali su samo stereo, a ja bih sr bas za gaming. Prve koje sam spazio su Asus Orion PRO, koje deluju bas udobno, ali 100 evra trentno nisam u stanju da izdvojim za sluske. Svidele su mi se i CM Storm Sonuz, po meni izuzetno lep dizajn, ali ne znam da li su stereo ili sr?
100 evra mi je mnogo, ali za 50-60 kad bi neke mogle da se nadju...
Bacite koje iskustvo...
Da, prvo grafa, ali ovo me je zainteresovalo. Sennheiser sam stavio kao primer jer njihove skoljke leze na usima, ne pokrivaju ih. Nakon par sati usi mi otpadaju
Mogu da kazem da u kvalitet zvuka ne sumjnam na sluskama preko 50 evra. Ja samo moj Senn platio toliko i zvuci za sve pare. Udobnost moram da potvrdim i taj sr sistem.
Nije mi bas najjasnije kako 5.1/7.1 funkcionise na takvim sluskama. Na Asus Orion-u sam video da poseduje taj Spitfire pa moze da ide na bilo kome speaker ili headphone izlazu i odgledao review. Strava sluske. E tako nesto ako ima...
Dabome! U recenziji pise oko 80 evra, a nalazi se za 100 pa na gore.
Nego sto sam se zaprepastio, Logi G35 kod nas 160 i kusur evra, a naleteh na Newegg za 80 dolara Jedino da to nisu te, ali nema koje druge da budu. Jest da nije blizu, al gde ovi nasi zapeli!?
Ja imam meduzu kao i fallen, svaka preporuka odlicne slusalice sto se tice udobnosti a ja bas imam ogromne usi,
jedino ako mozes da predjes preko toga sto nemaju te fensi dzidzabidze 5.1 ili 7.1 meni licno gluposti...
Pa cekaj, da li slusalica moze da prikaze koliko toliko realan surround? Ako ne moze i ako na sluskama pise 7.1 cisto da se uzmu pare zadrzao bih se onda na Sennhesier-u. Senn je po meni kvalitetna sluska, model koji ja imam je namenjen za dj-ing, ima malo izrazen bas i solidnu izolaciju. Sto rekose, za cs je kao cit. Ali ja ovaj model koji imam ne bih preporucio za gaming jer meni licno izmuci usi nakon par sati. Cilj pokretanja diskusije o gaming sluskama mi je bio iskljucivo surround. Da znam da necu kupovati studio monitore ne bih ni gledao sluske vec bi skupljao pare za neki dobar 5.1/7.1 sistem. Ono sto zelim je da se dobro nafuram kad sednem da se igram, kvalitetan gaming.
Ne rekoste mi nista za CM Sonuz. Jesi li to sr sluske ili klasican stereo? Cena je podnosljiva, a i svidjaju mi se opako
Ja licno nisam nikada koristio ali sam imao dodira sa dosta ljudi najboljih na na nasoj cs 1.6 sceni(kada sam organizovao turnire) koji su imali surround sluske i kazu da su zakon.
Jednom kad se naviknes ne mozes vise da igras lepo na obicnim sluskama i naravno da se to ne smatra chitom