Sa SBB foruma.15 down, 1.5 up.
Info je iz SBB-a, navodno od 15.10. krece.
Dodatno nece biti po automatizmu kao do sada sto je bilo nego neka komplikacija. Ne bih da iznosim detalje, jer i meni zvuci glupo, al videcemo.
Ne znam, možda se neće povećati odmah svima, možda samo u okviru nekih paketa (D3 itd.), možda će tražiti nove ugovore na 1-2-10 godina ...Ok, lepo je sto ubrzavaju, ali Misko81 sta znaci "nece biti po automatizmu" ?
Evo sad sam bio da platim tv i net i imam informaciju iz prve ruke.
Ovo je sto se tice ljudi koji nemaju trenutno sbb net i hoce da ga uvedu, ugovor je od 2 godine.
Dakle od 15-og ovog meseca - 15/10/2013
pocetni paket koji je bio 10/1 i kostao 1500 din
sada postaje 15/1.5 i kosta 45 dina skuplje nego sadasnji paket od 10/1
Sto se tice korisnika koji vec imaju ssb net od 10/1
NECE BITI POVECANA BRZINA TEK TAKO,
moze da bude povecana i sve sto treba da se uradi jeste da se ode tamo licno ili dodju na poziv
da se obnovi ugovor tj. krece novi na dve godine i takodje kosta 45 dinara skuplje nego trenutni.
U koliko neko ima 10/1 net i ne ode da produzi po novim uslovima tj kreira novi ugovor
ostace na staroj brzini i staroj 45 din jeftinijoj ceni.
Znaci mora da se ide u SBB radi potpisivanja novog ugovora bez obzira koliko je isteklo od starog ??Danas sam bio do SBB-a i rečeno mi je da nove brzine startuju od 15.10, da će osnovni paket biti 15/1.5 samo uz nove ugovore i da još ne znaju da li će možda biti moguće sklapanje ugovora na godinu dana samo za net ili će morati sve da ide na 2 godine.
Ne znam, ali logicno bi bilo da i ostale povecajuA sta je sa ostalim paketima ? Ako je osnovni 15/1.5 ?
Sacekaj taj famozni 15 ili jos koji dan ...Da li da potpišem danas 10/1 za još jedan priključak ili da pričekam? Hm...