Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Neko je na forumu ranije okacio link ka nekom nasem sajtu koji prodaje opremu za lovce ili vojsku cinimi se i tamo je bilo paracorda, e sad trazim vec 10-15min. i ne mogu da nadjem..
Pa nzm, ja sam za Cristal Toxin radio neki sasvim levi, pa sad za novi projekat razmisljam o paracordu, jer mi deluje nekako lepse od MDPC-a, sitnije je vezen, lepsa tekstura, pa ajde cisto da se raspitam malo, pre nego sto krenem da se macujem s njim
za celo napajanje ti treba mnogo vise od 15m...cini mi se 28 kad sam racunao letos...naravno ako ces svaku zicu pojedinacno kao sto modderi preferiraju...
treba mi crni paracord za kabl sa slike s tim što bi od ovih sata naponskih kablova ostavio samo jedan jer mi ostali ne trebaju. dužine je 20 cm. bilo bi mi dovoljno 5-6m.
pitao sam nekog na KP ali mi se čini da je to ta firma u pitanju. čovek mi je rekao da trenutno nemaju crni i prodaju najmanje 15m.
kad izračunam iazšao bi me paracord sa poštarinom 1500 din. ali ako ne nađem neko povoljnije rešenje šta da se radi.
Povoljnije tesko da ces naci, odnosno tesko da ces naci uopste nesto tako kod nas, jedva smo i ovo nasli
Javi u svakom slucaju sta si uradio ako ne mozes da sacekas mene i moj build