Ja se ne bih zaletao, nijedan od proverenih sajtova ne nudi Premium (osim Origina naravno).http://steam-account.ru/oplata/battlefield-4-premium
Na ovom ruskom sajtu ima da se kupi BTF4 PREMIUM.E sad koliko je to dobro I pouzdano nz.Nema samo preko paypal-a da se uzme.
I onda dodje Turbopummel i napravo skor 136-0Nerfovanje aviona ne ocekuj, jer se gomila "pilota" zalilo da su avioni u bf3 preslabi i da nisu delic onoga sto su bili u bf2.
"pilot" - osoba koja ako nema slobodnog aviona izlazi iz partije, a kada ga zauzme ide da farma killove sto dalje od objektiva kako bi smanjio sanse da ga neko pogodi.
To ti je upravo to...leti po rubu mape i kada vidi laku metu (narocito na spawnu) ustremi se, unisti je, i vraca se na rub. Ne daj boze da napadne neku tezu metu koja osvaja prijateljsku zastavicu.
E bas takvi su kukali po battlelogu i starom EA co.uk forumu kako su avioni slabi. Secam se, uzeo sam jednom sa ortakom srpdnje radi Javelin i uleteli na neki CB sa 1000 tiketa, gde je naprijateljski pilot imao tipa 60:2. Pa smo ga pametnim pozicioniranjem ubili 2 ili 3 puta i onda je poceo da vice na chatu kako smo mi nuberi jer ga ubijamo sa Javelinom, a on radi isto ovo tj. uopste nije akvitno uticao na igru svog tima vec je igrao kao lone wolf. Iako je na kraju imao dosta killova pukli su tu partiju, zato sto smo drzali vise zastavica tokom cele partije.
Naravno ima i ok pilota koji igraju timski, ali su oni u debeloj manjini...
To znaci da je izgubio fokus i da je postao alav.Noob ili ne "terorisao" je nase.
Mada sto se tice pro pilota, takozvani najbolji pilot u BF3, koji je igrao u bese timu Norveske i na ESL-u je pokupio sve sto se moze pokupiti od nagrada je u jednoj takmicarskoj partiji bio oboren od strane RPG-a. Svi zivi su mu se smejali...sa razlogom.
Jeste ali kad ti 10 coveka treba da odvojis da bi jurili jedan ili dva aviona onda gubis u ljudstvu i to se vrlo tesko nadoknadjuje.Pazi kada bi 10 iz tima uzelo javelin i pozicionirali se po rubovima mape i par njih na centralnom delu, nema tog pro pilota koji ne bi bio oboren u partiji, ali je problem u bf3 sto svako igra svoju igru, pa od takve organizacije nema nicega
Jeli public beta ?Poceo je preload za betu, a beta ce moci da se igra za dva dana u 10 ujutru.