activated1
Moderator
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 4.583
- Rezultat reagovanja
- 10
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
a1-PC
CPU & cooler:
AMD FX 8300 @ 3.3GHz / Thermalright Ultra-120A
Motherboard:
ASUS M5A99X EVO
RAM:
4x4GB Kingston HyperX Genesis
VGA & cooler:
ZOTAC GTX1060 6GB / ASUS R9270X-DC2T-2GD5
Display:
BenQ 2450
HDD:
SP/Samsung 120GB SSD Raid-0, 4x Toshiba 1TB Raid-0, Toshiba 2TB
Sound:
Integrated - S/PDIF @ Yamaha RX-V 659
Case:
Corsair Obsidian 750D
PSU:
Corsair RM1000i
Optical drives:
/
Mice & keyboard:
Logitech UltraX & Razer Copperhead (thanks to Lukija)
Internet:
Telekom VDSL 20Mbps/4Mbps
OS & Browser:
Windows 10 x64
Other:
Xiaomi Redmi 5 Plus/HTC One M7 32GB/HTC EVO 3D + 8gb microSD/Sony Ericsson X1
- Urednik
- #1.401
Amin to that
Pazi trebalo mi je malo iznad dva minuta da se sve učita, jeste da malo smara, al sad sam sedeo i gledao kako se učitava, obično otvorim nekoliko tabova u pozadini pa gledam šta se prvo otvori.ma nismo digli galamu, nego je i vise nego dovoljno 3MP slika da se sve lepo vidi.
http://www.pcaxe.com/forum/showthread.php?t=14694
otvori te stranicu i reci te smara li vas dok ucitava pod uslovom da nemate brz net, tj do 4mb, meni je 2mb.
Pa ne znam Dule, meni je učitavao temu full brzinom moje konekcije u Operi se to lepo vidi. Za mobilne je druga stvar, al mobilni browseri bi trebali da imaju opciju za kompersiju slika, a i nije da puno može da se vidi na mobilnom u nekoj moding temi.Mislim da ne kapirate... Dzaba brz net, kada je taj neki picture servis spor pri ucitavanju velikih rezolucija...Imam 10 megabita, i meni se isto sporo ucitava. Da su fotke u attach-u sve bi islo brze, jer bi islo sa PCAXE servera ucitavanje.
Sa telefona kada se otvaraju fotke? To bolje da ne spominjem...
Inače ja preferiram veće fotke, radije ću čekati duže pa da mogu sve da vidim, nego da im se stranica učita odma, a slike budu minijaturne da se ništa ne vidi na njima.
Poslednja izmena: