Kod drugara vec ~2god. rade bele. A nisi ni trebao da ih uzimas na prvom mestu, pogotovo za te pare kada mozes mnogo jeftnije da kupis LED trakicu po izboru i na meru koja je 3x bolje i elegantnije resenje.Crkle
http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=29386
Prvo su pocele da im se smanjuje vidljivost,na potenciometar upste ne reaguju,juce je svaka pocrkala.Dal je moguce da su tako loseg kvaliteta?
Jeftiije - mozda, bolje i elegantnije od sleevovane kable sa diodama koje mozes da uperis i podesavas jacinu - teskoKod drugara vec ~2god. rade bele. A nisi ni trebao da ih uzimas na prvom mestu, pogotovo za te pare kada mozes mnogo jeftnije da kupis LED trakicu po izboru i na meru koja je 3x bolje i elegantnije resenje.
Ne verujem da je do toga struja mi je dobra napajnje takodje jer su one dva dana prije toga pocele slabije da rade kao da su na I podesene i ja probam u drugi komp isto lose rade i juce su samo stale.tako da je bilo do nekog udara mislim da bi odma pocrkale.Ma bre, ne razumes me.. NZXT kabl ti je 99% gotove i od njega nema nista.. Nego mozda imas problema sa strujom u kuci, tipa da je puko neki veci napon i tvoje napajanje ga nije lepo regulisalo i svetla pocrkala, ili ti je mozda napajanje lose, itd... To vidi ako mozes nekako da proveris.. Ako imas neki UPS npr od nekog da pozajmis, neki piste kad je losa struja, a napajanje izvrti u OCCT-u, pa pregledaj one grafikone..
Ma de ne bi vise ni pomislio da koristim ista osim trakica. Imao sam taj sleeve LED kablic od NZXT-a, haos je u poredjenju sa trakicom ..Jeftiije - mozda, bolje i elegantnije od sleevovane kable sa diodama koje mozes da uperis i podesavas jacinu - tesko
Moras da moddujes itd, ovo je plug and playMa de ne bi vise ni pomislio da koristim ista osim trakica. Imao sam taj sleeve LED kablic od NZXT-a, haos je u poredjenju sa trakicom ..
Trakica se ni ne vidi, kao da nije unutra, moze da svetli jace od kablica a pritom namestena mi je na potenciometar na fan kontroleru gde mogu PRECIZNO da podesim jacinu kojom svetli ili da je i ugasim. Kablic secam se ima 3 faze jacine i cak i ona najslabija prejako svetli ..
To se mos' popravi al ne vredi muke verovatno(a mozda i vredi-trebalo bi proveriti gde je kvar) a posto je to relativno prosta stvar a imas model napravi drugi isti taki i :vozim:Crkle
http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=29386
Prvo su pocele da im se smanjuje vidljivost,na potenciometar upste ne reaguju,juce je svaka pocrkala.Dal je moguce da su tako loseg kvaliteta?
E kad bi ja to umio,to bi bilo dobroTo se mos' popravi al ne vredi muke verovatno(a mozda i vredi-trebalo bi proveriti gde je kvar) a posto je to relativno prosta stvar a imas model napravi drugi isti taki i :vozim:
Za sada nema planova za buduce narucivanje.@iv4n,kad ce narucivanje?
Otidni do banke i besplatno otvori sve sto ti trebanemam karticu jbg..
+1Otidni do banke i besplatno otvori sve sto ti treba