Hvala puno za razjasnjenje...FPS, ali story driven, sa jakim akcentom na prici, nema nekih RPG elemenata, u borbi osim klasicnog napucavanja imas i neke moci koje dobijas kroz igru, bacanje protivnika u vazduh, pustanje jata vrana, bacanje vatreni bombi i slicno. Nije open world, nego prelazis iz lokacije u lokaciju i imas tacno odredjenu putanju kojom napredujes, ali neke lokacije su tipa da mozes da se setas po njima, dosta velike.
Ne bi.Odlican Bioshock, odlican Ja na startu bacim kuglu na onog voditelja i odmah krene pichvajz ... ne znam da li bi da sam bacio na ono dvoje promenilo posledice ?
Za tebe iskren savet, odigraj prvo Bioshock 1 pa 2 ... pa tek onda ovoMoze li neko da mi kaze kog je tacno zanra ova igra (osim sto je FPS)? Da li je open world? Da li ima RPG elemenata?
Zasto? Probao sam prvi deo jos kada je izasao. Tada nisam imao bas mnogo jaku svoju masinu pa sam se mracio zbog toga kako je igra radila. Znam da sam je pikao nesto malo i batalio posle par sati. Ja sam mislio da je ovo totalno odvojena prica u ovom nastavku. Otprilike koncept i design bioshock igara mi je jasan.Za tebe iskren savet, odigraj prvo Bioshock 1 pa 2 ... pa tek onda ovo
Onda ovo nije za tebeZnam da sam je pikao nesto malo i batalio posle par sati.
Looks like the PC version of Bioshock: Infinite suffers from auto-aim assist while entering the iron sight mode. At first, this bug was reported to be present once players plugged in a gamepad, however this issue can be spotted even if you've never used a gamepad. This issue/bug seems like a leftover from the console version, as this auto-aim assist is something common for most console games. In order to fix it, PC gamers will have to start the game with a controller plugged in, disable aiming assist in the Controller Options and unplug the controller.
Another workaround is:
1. Navigate to %USERPROFILE%My DocumentsMy GamesBioShock InfiniteXUserOptions ini.
2. Locate and open file XUserOptions in text editor.
3.Locate line bAimAssist and change true to false
PS, if the tweak don't stick just click properties and select read only.
Ovo je ono zbog cega je fanovi i igrajuSvidja mi se fazon i prisutnost "bolesne" atmosfere i ljudi...