Ja sam imao i nVivije i ATI i nikakvih problema nije bilo (osim sa jednom ATi 9250 AGP kartom).Ma jok Imao sam zadnjih 5 god atija,skoro sve verzije i izvedbe,i veruj mi znam sta i zasto pricam Ne kazem da je ati ili bilo koja njihova karta losa,jednostavno problema i zezanja ce imati uvek,samo pitanje je u kojoj meri
krenu (ne na svim kartama sigurno, bar ne toliko da se cuje) da piste jer nije ukljucen v-sync i fps ode preko 2000. Forsiraj v-sync iz drajvera na always on i nece pistati. Pusti 3dMark 2003 i pistace ti zavojnice na prvom testu kad krene da nabija 1000+ fps... to je prosto do frenkvencije kojom radi elektronika u karti pri tolkom broju fps. Ne znam sta se tacno desava, niti me zanima. :pNa apsolutno svi kartama koje sam testirao u Unigine Heavenu recimo, kad hoces da izadjes iz aplikacije, odes na quit, i onda ide odjavna spica i zavojnice krecu da piste,
na svi kartama, cak i na Twin Frozr III.
Ako drzis Esc to se ugasi i vise se ne cuje nista, to su jedine situacija gde ja cujem zavojnice inace ovako ne.
Isti slucaj, naravno pre pocetka testa i na kraju i na Asus-u i na Sapphire, al evo gx-x rece resenjeNa apsolutno svi kartama koje sam testirao u Unigine Heavenu recimo, kad hoces da izadjes iz aplikacije, odes na quit, i onda ide odjavna spica i zavojnice krecu da piste,
na svi kartama, cak i na Twin Frozr III.
Ako drzis Esc to se ugasi i vise se ne cuje nista, to su jedine situacija gde ja cujem zavojnice inace ovako ne.
Znaci ipak se cuju Naravno pod tim uslovima..krenu (ne na svim kartama sigurno, bar ne toliko da se cuje) da piste jer nije ukljucen v-sync i fps ode preko 2000. Forsiraj v-sync iz drajvera na always on i nece pistati. Pusti 3dMark 2003 i pistace ti zavojnice na prvom testu kad krene da nabija 1000+ fps... to je prosto do frenkvencije kojom radi elektronika u karti pri tolkom broju fps. Ne znam sta se tacno desava, niti me zanima. :p
Ne treba mi rerna jos jedna, vec imam jednu u kuhinjiZato uradis zvucnu izolaciju kucista i ne cujes vise nista.
A cepanica?Ne treba mi rerna jos jedna, vec imam jednu u kuhinji
Presao na strujuA cepanica?
Pametno.Presao na struju
Ja sam sinoc pre nego sto sam napisao post izvrteo par puta (pali/gasi aplikaciju) heaven bench. i morao sam dobro da oslusnem ne bi li sta cuo. Sve u svemu ne mogu da kazem da se ne cuje jer to bi bila neistina, ali sam osluskivao nocu, gluvo doba, tisina i jedva se culo. Danju nema sanse da se cuje to, barem kod mene.
mmmm i3 ne moze da se oc, moj potpis je cisto zezanje, a kuler nije intel stok vec je CM TX3 sa arctic F9 na ~950rpm, potpuno necujno. PSU mi je modovan takodje, izvadjen chiftek preglasni fan i stavljen CM fan 140mm na 5V, takodje skroz necujno. Imam jos jedan pozadinski fan CM 120mm, kao sa hyper 212 (ili 212 EVO) kulera (vent ima vec 10 imena do sada) koji je na 5V takodje. Ocu da kazem da mi je masina necujna skroz kad su u pitanju ventovi. Jedino sto se cuje je motor od HDD i kad HDD radi, nista vise. Phantom 560Ti je isto necujan kad je na desktopu. Ja galamu ne podnosim i odavno samo tihe komponente biram, to vecina ovde zna, barem oni koji me znaju