W.A.S.P.
Banned
- Učlanjen(a)
- 13.11.2012.
- Poruka
- 584
- Rezultat reagovanja
- 0
	Moja konfiguracija

Meni je cale prico da je nekad u svakom bioskopu bio neki redar,nadgledac ili tako nesto i ta osoba je bila zaduzena za red u sali kako bi ljudi nesmetano mogli da gledaju film. Steta sto toga sad nema jer zadnji put kad sam bio u bioskopu svaka druga osoba je kucala poruke na telofenu a taj zvuk najvise mrzim samo sto nisam poludeo par puta sam pomislio da izadjem i oteram sve u pm
Steta sto toga sad nema jer zadnji put kad sam bio u bioskopu svaka druga osoba je kucala poruke na telofenu a taj zvuk najvise mrzim samo sto nisam poludeo par puta sam pomislio da izadjem i oteram sve u pm
Po mom misljenju jedina prednost bioskopa je to ogromno platno naspram monitora ili televizora,mozda i zvuk al to je vec diskutabilno.
I da se vratim na temu idem sad da gledam Hobita
								 Steta sto toga sad nema jer zadnji put kad sam bio u bioskopu svaka druga osoba je kucala poruke na telofenu a taj zvuk najvise mrzim samo sto nisam poludeo par puta sam pomislio da izadjem i oteram sve u pm
Po mom misljenju jedina prednost bioskopa je to ogromno platno naspram monitora ili televizora,mozda i zvuk al to je vec diskutabilno.
I da se vratim na temu idem sad da gledam Hobita

ti sa 17 mozes da prcas devojku od 17, sa 18 ides na robiju zbog toga hahahaha
 ti sa 17 mozes da prcas devojku od 17, sa 18 ides na robiju zbog toga hahahaha