gx-x
Display Guru
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 7.709
- Rezultat reagovanja
- 2.351
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Gigabyte RX 5700 XT 8GB OC
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
Ovo je sve na low osim tekstura na high i particles na high. Drndao sam satima ipovecavanjem advanced opcija se uglavnom dobija samo manji fps (shading pojacava AO i dodaje "mrak", nista posebno, meni iskreno bolje na low/medium - Shadows ne radi nista osim sto obara fps (verovatno dize rezoluciju senki, ali je i ova na low sasvim dovoljna, nisam orimetio razliku izmedju low/very high, a bas sam se trudio), post process na very high malko vise naglasi bump/paralax maping, ako se dobro zagledas. Definitivno nije vredno 20fps razlike kod mene. Game effects pojma nemam sta radi, verovatno eksplozije budu lepse, neam pojma, low je okej Jedino particles radi nesto korisno, na low podesavanju su dim, magla itd kao neki sprajtovi koji se vrte u 15fps, na high je to sve lepo i tecno i ne jede fps)
E da, drajveri su oni za TITAN, treba samo staviti i odgovarajuci inf da bi se mogli instalirati. Sa njima kod mene c3 radi jedno 30% bolje nego sa 307.4(?) whql. Jos jedna fora je iskljuciti vsync u igri i u nvinsptoru uraditi fps limit na 60fps i staviti adaptive vsync.
Za AA sam koristio SMAA, rez je 1080p ofc.
PS. shading mi je stojao na medium, a ne na low. Motion blur ne utice na performanse kod mene, probao sam off i high i odlucio se za off, sta ima da mi muti sliku koji djavo, to je mozda korissno ako imas 30fps...
E da, drajveri su oni za TITAN, treba samo staviti i odgovarajuci inf da bi se mogli instalirati. Sa njima kod mene c3 radi jedno 30% bolje nego sa 307.4(?) whql. Jos jedna fora je iskljuciti vsync u igri i u nvinsptoru uraditi fps limit na 60fps i staviti adaptive vsync.
Za AA sam koristio SMAA, rez je 1080p ofc.
PS. shading mi je stojao na medium, a ne na low. Motion blur ne utice na performanse kod mene, probao sam off i high i odlucio se za off, sta ima da mi muti sliku koji djavo, to je mozda korissno ako imas 30fps...
Poslednja izmena: