grickodj
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 15.12.2012.
- Poruka
- 326
- Rezultat reagovanja
- 7
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Effective Executor / Dell 1015
CPU & cooler:
Intel 4770k H55
Motherboard:
MSI MPOWER Z87 SP
RAM:
Corsair Vengeance
VGA & cooler:
MSI 7950 water cooled
Display:
PHILIPS
HDD:
msata kingston 120gb, 1TB WD black
Sound:
Integrated
Case:
LC Power Executor
PSU:
Corsair CS750M
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
X7 & Genius KB-G265
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows 8.1 Mozila Firefox
Other:
Mouse pad x7
Pozdrav svim forumasima. Vreme je za novi mod. Nekolicina vas mozda zna da sam povredjen. Samim time nista ne radim zadnjih 6 meseci. Ali zato znam sta cu sa "friziderom". Naime zbog viska vremena hteo sam malo da se dignem na noge i provedem vreme radeci na novom modu. Na zalost necu puno finansija uloziti jer ih nemam zbog toga sto ne radim. Ali cu se samim time potruditi da isravim greske koje sam imao na predhodnom modu. I ovaj put cu imati work log za razliku od predhodnog modovanja. Verovatno se i dalje pitate sta je "frizider". Iz dole prilozenih slika cete to i videti. Belo kuciste, veliko, prvo sta mi je palo na pamet je frizider. U pitanju je Proton Maxi. Visina 64cm duzina 42cm sirina 19cm. Kuciste sam kupio neposredno posle povrede. Sa idejom da ga modujem dok se ne oporavim i krenem sa poslom. Tako da je doslo na red. Pre par meseci sam krenuo da radim na tom kucistu sa idejom Half Life. Medjutim to je ostalo na polovini...Posedujem samo dve slike, slike iz oglasa. A ostatak ce biti ovih dana, jer mi je kuciste na selu. Mislim da sam sve bitno rekao za sada. Ako neko ima neka pitanja...