Zodd
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 09.01.2010.
- Poruka
- 146
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
X4 955BE, Gelid Tranquillo Rev.2 + Alpenföhn Föhn 120 purple LED
Motherboard:
Biostar TA970XE
RAM:
Exceleram EBW301A 2x4GB
VGA & cooler:
Sapphire 5750, S1
Display:
Samsung 2243NW
HDD:
Seagate Barracuda 500 GB, WD RE2 500GB, WD5000AAKS, WD 250GB
Sound:
X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro (cap mod) & Live! modded (hardware)
Case:
TrendSonic Wizard wi20A
PSU:
Enermax Pro87+ 500W
Optical drives:
DVD: LG, CD: Plextor Premium
Mice & keyboard:
A4tech + Genius
Internet:
WiFi
OS & Browser:
7, Firefox
Other:
Corsair SURVIVOR 8GB, Huawei G300
Ako šerujem sa opcijom "Only me" da li se to i dalje vaziZnaci, citaj pravila opet dragi naš PCAXE Membere :p
Elem, ne vezano za ovu temu, hoće li mi neko objasniti što je FB toliki problem? pošto imate totalnu kontrolu nad svim na FB
Slazem se sa tvojim stavom/izlaganjem.Moj stav se ogleda u tome da ja nemam 3 miliona fejsbuk prijatelja pa da mogu da ih smaram da nešto lajkuju ili šeruju. Na fejsbuku držim samo osobe koje lično znam i sa kojima sam u konstantnom kontaktu (i ne, ne mislim na "ćao" jednom mjesečno vrstu kontakta, već svakodnevnu). S tim u vezi, ja nikada neću osvojiti nešto što se osvaja isključivo lajkovima jer u takvim nagradnim igrama nikada ne dobije najbolji rad npr. već onaj koji dobije najviše lajkova. Malo mi je dosadio takav sistem vrednovanja i u rl pa zato izbjegavam da budem u kontaktu sa bilo kojim aspektima gdje ne mogu da pobjedim svojim radom (pa čak i srećom) ili preneseno na rl, nije važno šta znam već koga znam (mislim da će se svi pronaći)...
Dodatno, moji prijatelji uglavnom znaju za sve ono što ja lajkujem jer se krećemo u istim sferama pa tako, ako oni već nisu samostalno lajkovali i/ili šerovali, meni ne pada na pamet da ih smaram nečim što ih očigledno ne zanima...
Nadam se da sam uspio predočiti moju averziju prema fejsbuk nagradnim igrama a vjerujem da mnogi dijele isto mišljenje...
Osim par ljudi sa kojima sam imao poslovni kontakt i koji su mi poslali zahtev, sve ljude znam i uzivo i ne volim da ih smaram serovanjem (iz tog razloga i gornje pitanje ) bilo cega.