Jbg. kad si rekao da je reparirana,a nasi kad to cuju ko da ju je voz izgazio i onda neki kinez zalepio super lepkom..pa su gadljivi na njihJbga, cena se i krece tako, ljudi su prodavali na Benchu 6850 za 90-100e mahom bez garancije.
Ja sam za 80e prodavao, ali nisam imao ozbiljnije ponude, sve neki botovi.
75e je vise nego korektna I ne treba da precutis...samo ti kazem nas mentalitet..Pa nisam u fazonu da precutim/prevarim/slazem ljude. To sto je reparirana jbga, moja vec mesec i kusur radi najnormalnije klokovana, video si SS.
Spustio sam cenu na 75e fixno, ako se neko javi, super, ako se ne javi, ostaje meni, a sigurno je necu poklanjati za smesan novac i da izbijam sebi novac iz apdze.
Samo se ti smej po ceni kojoj se prodaje ona je trenutno best bay na trzistu jaca je od hd 7750 koja je nesto skupllja a i da nepominjem sto su svi proizvodjaci poceli da izbacuju boraniju sa ddr3 memorijom mislim da bi amd trebao da ih kazni sve redom kao sto su gainward ranije samo nek se oni zezaju tako je nvidia dozvolila partnerima da uniste gts 450 svi su gurali ddr3 memoriju a referentna karta iz nvidie je bila sa ddr5imate u emmiju nove 5770 sa 3.god garancije.
Nije. Narucio isto gde i Alti.Oces da kazes da ih je ukro od altija
Moze u slucaju da budu i neke dobre opatice.Citaj i videces znas sta nama treba ustvari da osnujemo sektu koja velica jeftine powercolor karte ja,meda i fallen cemo biti glavna 3 svestenika a ostali koi hoce da se pridruze bice nam podanici
Svasta stize iz Holandije.Roba stize iz Holandije.
Steta sto na forumu nema onaj If You Know What I Mean smajli to bi bilo urnebesnoMoze u slucaju da budu i neke dobre opatice.
Svasta stize iz Holandije.