Ne kapirate o cemu pricam, naravno da je brza 7850 i ima bolji tesselator ali je pravi naslednik 5850 7950 po svemu osim po ceni, to je ono sto je strasno, sto mizerna poboljsanja i zeleni i crveni skupo naplacuju, dobro naklokovana 5850 stize 7850 default, ako je to vama napredak za 3 godine onda do k...a basKupuju i koriste za rudnik jer su jeftine za CF ili Quad a imaju sirovu snagu, drugo, 7850 je brza od 5850, to i vrapci na grani znaju.
A klokovana 7850 dostize GTX570 itd. 5850 jeste bila druga po snazi u svojoj generaciji, ali dzaba sve to, kad je 4. karta iz sledece generacije jedva nesto slabija od nje (a i 6850 moze da se klokuje).Ne kapirate o cemu pricam, naravno da je brza 7850 i ima bolji tesselator ali je pravi naslednik 5850 7950 po svemu osim po ceni, to je ono sto je strasno, sto mizerna poboljsanja i zeleni i crveni skupo naplacuju, dobro naklokovana 5850 stize 7850 default, ako je to vama napredak za 3 godine onda do k...a bas
E da kazem ja nesto po pitanju ovog pecenja karti nedavno sam pekao matoru nvidia mx440 ne znam od kog je proizvodjaca nebitno i uradio sam sve po upustvu medjutim pre nego sto je isteklo tih 15 minuta iz rerne je pocelo da se oseca takav ***** kakav u zivotu nisam osetio i ugasim ja rernu i pustim da se oladi kad ono kondezatori se istopili i pustili neku tecnost iz sebe memoriski cipovi otpali ma ceo pcb izgore sve osim grafickog cipa zaista ne znam sta sam pogresio il se ovo desava i sa novim kartama
Ma pocela je da smrdi posle 3-4 minuta15min je mnogo, ljudi peku do 10min max...uglavnom 7-8min.
Elem obecao sam wallpaper a ima jos jedan slican.
@hsv, nije klokovana, i evo posle prespavane noci kao i prvi put sada je u desktopu sve najnormalnije, nemam anomalije, youtube i ostali flash sajtovi rade normalno, nema artifakta i "snega"...znaci far cry 3 mu j... kevu.