Proveri ti to jos jedared Ja ti lepo kazem da je na 7 depo, nebitno od doze...Na 5 dana, depo je, utorak nedelja je bolja varijanta, ali po jedna od 250
Tapatalk 997D
Ne moze da se napuni sto pre nikako od dozvoljenog vremana a to je 3-4 nedelje nikako, ako oce punjenje onda neka krene sa Testom Propionatom pa onda nek nastavi sa depom (proveri ti jos jedared to sa igracem )Pa Depo je, sporije se koncentrise u telu, na 5 dana cepas da se sto pre napunis, nema razloga na 7dana 2 komada sa depoom. Znaci ides na 5 dana 250ml, od ozbiljnog igraca preporuka.
Tapatalk 997D
Ne razumemte se ti i FanotmX...Meni je sale preporucio 2x250ml nedeljno jos pre nekog vremena . Iskreno zbog half life-a, i vremena absorbcije, ne vidim zasto ici samo 250ml na 5 dana.
Upravo... I mnogo te bolje radi trip kad popijes 5casa nego jednu ( sto verujem znas i sam , a i FantomX je dobro upoznat sa tim :p )Kapiram. U sustini kao kad se dolivas sa alkoholom, samo umesto dana uzmes sate za primer .
Brate skroz ... Koji ce vam to Qrac nije mi jasno ... mada...jbga ovako treba dosta vremena i cimanja ...odlepili su
Just take it and talk it's naturalBrate skroz ... Koji ce vam to Qrac nije mi jasno ... mada...jbga ovako treba dosta vremena i cimanja ...
Just take it and talk it's natural
Pa alkohol je stetniji za organizam od injekcionih anabolika, malo manje stetan od oralnih anabolikaBrate skroz ... Koji ce vam to Qrac nije mi jasno ... mada...jbga ovako treba dosta vremena i cimanja ...