Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Dodao bih samo da smo pričali u mod sobi o ovoj temi, i dogovorili se da se posle glasanja istra raširi na priču o samim aparatima za kafu, vrstama kafe, načinu spremanja i sl. Tako da slobodno pričajte i o tome.
Ja pijem zeleni sa limunom svaki dan 2 velike solje (pravilno pripremljen), cak sam se i navukao na taj ukus i tako vec 3 godine. A zna se koliko je zdrav zeleni caj.
Uh prava tema.
Derem sto vise kafa dnevno, jedna ujutro, posle dorucka ako stignem.
Posle rucka jos jedna, i posle odem sa drustvom na espreso.
Poceo sam da nosim vrelu vodu ili mleko na teren i da pravim Jacobs 3 u 1.
Mislim da bi mogao popiti bar 10 kafa dok radim.
Razmisljam cak da kupim onaj espreso aparat sto melje za kucu, samo ne znam kakvu bi kafu dobio? Da ne bacim 60 hiljada.
Sto se tice proterivanja to radi ona posle rucka, taman se ustovaris ko covek.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 2
3-5x na dan, ultra jaka (2 pune velike kasike,1x secer,kad se skuva bude ultra gusto,ko jogurt,sipa se do 2/3 sholje,ostatak mleko,da se raZvodNJi malo i da se ne bi shologirao )
samo nes 3u1 strong i to u mesec dana par puta .. ili kad mi se bas pije kafa onda odem i to kupim i napravim .. a ovako cepam cajeve kad sam u drustvu
od malena pijem nes
i to sam znao da zaredjem 2 -3 za redom pa posle 3-4 sata o5 1 -2