Steamroller
Moderator
- Učlanjen(a)
- 22.01.2011.
- Poruka
- 9.655
- Rezultat reagovanja
- 17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7 2600K @4.8 w/HT CM Nepton 280L
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
ASUS 280X + Morpheus + 2x NF-F12
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
CM Storm Recon White + Genius Imperator
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
- Urednik
Sledeći put kad budem video da u svakoj mogućoj temi započinješ priču o svojim budućim planovima, konfiguraciji, mod-u, vodenom hlađenju itd., onda ću samo obrisati post.Ako smatras da postovima nije mesto ovde, prebaci ih de jeste. Simple as that. Inace, samo sto sam napisao da cu u Maj-u tek u Austriju ti me odmah napade. Hajde me vise ignor, ne pravi frku bez potrebe. @monte, necu taj vent.
Ako te ne mogu lepo zamoliti (radeći moderatorski posao), da u slučaju da želiš nastaviti priču o tvojoj konfiguraciji (opet), da bi trebao da otvoriš posebnu temu, onda ću morati drugim putem probati. Da budem specifičniji, obratio sam se svima da ne nastave sa predlozima za konfiguraciju u ovoj temi. Stvarno ne razumem čemu kuknjava posle svakog mog posta, pa čak iako normalno vršim svoj moderatorski posao.
Na ovaj post nemojte odgovarati (posebno važi za člana deluxe). Svako nadovezivanje na post će biti obrisano. Članovi koji i pored ovog upozorenja budu odgovarali na ovaj post biće sankcionisani. Ovo nije poruka za raspravu već obaveštenje! Ako imate žalbu ili zamerku obratite se nekom od moderatora isključivo preko privatnih poruka. Nastavite sa redovnim postovima vezanim za datu temu.
Hvala na razumevanju!