Ballbearing nikako ne mora da znači su ventivi tiši (ako si na to mislio), samo će imati duži radni vek... a ni to ne mora da znači.Sigurica je andyson, bice to pristojna napajanja, jos da su ubacili ballbearing ventove, bila bi prava milina..
Ni to nije obaveznoOd kuglicnih otpadaju usi, doduse svako ima svoj stepen tolerancije buke.
Pa pitanje je koliko bi to EVGA napajanje koshtalo uopste kod nas i kada bi ga bilo, pored toga, ne znamo shta je unutra i ne mozemo da proverimo, sa ovim LC-Power Gold se uskoro druzimo, tj chim se pojavi na trzishtu, pa vam javljamo info iz prve ruke. Videcemo i kolika je garancija.Ali nema ih kod nas, standardno.
Seasonic stavlja ventilatore sa kuglicnim lezajevima, pa su medju najtisim napajanjima.Od kuglicnih otpadaju usi, doduse svako ima svoj stepen tolerancije buke.
Nije samo vent tu, bitna stvar kod SS dizajna je i sam kvalitet platforme koja ne disipira preterano, pa vent ne mora da urla na 3k obrtaja da bi rashladio pobesnelu zver.I ja sam mislio na SS napajanja, jesu ballbearing ventovi ali se ne cuju uopste ovi iz gb i gm serije, imao sam ih preko 10 komada...mada SS dosta posvecuje paznje power managemantu venta, to jest do 70% opterecenja skoro da se vent ne okrece, tek nakon tog opterecenja krece blago da se vrti...
Pa ne bas.. Recimo EVGA NEX1500 na sajtu kosta 425€ dok na CaseKing kosta 400€, tako da veca cena od one sto je na EVGA sajtu ne verujem da bi smela da bude sem ako ne rade kao ovlasceni zastupnici pa mogu da lupaju cene kako im je volja.To je EVGA cena na njihovom sajtu. Čim pogledaš isto to napajanje negde drugde, već je 95-100e.
ko je laca? oko 85 eura ce biti, mozda malo gore mozda malo dole, proverenoBice oko 9.5-10K din verovatno, mozda mao vise pa ce koji dinar ici dole vremenom, kao i uvek do sad kad je lc u pitanju.....sigurno bi laca znao preciznu cenu koja ce biti u maloprodajama da nam kaze..
Mi dobijamo na test od Spaleta Ne znamo ko je Laca, bar ne po nadimku.Laca je ovaj covek koji vam daje lc komponente na test, vise puta sam saradjivao sa njim i do sad je uvek bio korektan, verovatno mu ovde nije ime laca, javice se vec, to jest pozvacu ga da se javi..
TT by Galaxy S3