Ajde i to da vidimo!Al ajd kad sam vec kod LC Powera da ti najavim da ce do kraja meseca biti dostupna njihova nova napajanja iz 80+ gold serije. I tu informaciju nemas nigde jos objavljenu...
Ajde i to da vidimo!Al ajd kad sam vec kod LC Powera da ti najavim da ce do kraja meseca biti dostupna njihova nova napajanja iz 80+ gold serije. I tu informaciju nemas nigde jos objavljenu...
Heh, moracu da pogledam sta je u njemu. Nemoguce da je tolko lose. Tesko je kao Chief iArena.
Evo sta je rekaoZnam da je to komentarisao MCSteel.
Thermaltake zaobiđi, onako, ne gledajući ga. Unutra je stari "dobri" SunPro Safety, ista platforma kao u ThermalMaster "420"W, MS Industrial KY-400ATX i sličnim divotama.
Do cene 45e najbolje kupovina trenutno po meni je Recom RC-PE600Plus Power Engine http://www.itsvet.com/proizvod/recom-power-engine-600w-plus-rc-pe600plus/comp_comp_powersupply/831/639Od LC-a bese LC6550 V2.2 najbolji izvbor? Ili ima nesto bolje do ~45e?
Za ta znam vec i lako bi da je za mene al nije za mene vec za ortaka A siguran sam da on nece uzeti ni jedan od ta dva jer prvo izgledaju "jeftino" tj nisu ofarbani u fency crnu boju i seasonic je od 400W, a njemu su u radnji preporucili odlicni LC600H-12 od 600WDo 45e imas Seasonic 400ET i Chieftec CTG-500-80P.
Deluje zanimljivo al slabo ih ima. Njemu bi najvise odgovarala u winwinu jer tamo moze da uzme na odlozeno i zna sefa.Do cene 45e najbolje kupovina trenutno po meni je Recom RC-PE600Plus Power Engine http://www.itsvet.com/proizvod/recom-power-engine-600w-plus-rc-pe600plus/comp_comp_powersupply/831/639
Onda neka uzme bilo koje ofarbano napajanje. Bice ok LCP 6550.Za ta znam vec i lako bi da je za mene al nije za mene vec za ortaka A siguran sam da on nece uzeti ni jedan od ta dva jer prvo izgledaju "jeftino" tj nisu ofarbani u fency crnu boju i seasonic je od 400W, a njemu su u radnji preporucili odlicni LC600H-12 od 600W
Iskreno, ne bih se slozio nesto bas oko toga da je navedeni SS kvalitetniji od navedenog CWT... I skoro da sam siguran da CWT moze da gura jace masine od SS.SS naravno, 3A više na 12V nisu dovoljni da bi se odrekao navedenih prednosti, kvalitet je bolji kod SS-a, a mašinu koju ne može da gura taj SS sigurno ne može ni Chief.
koji si ti kralj jbt! SeaSonic, Enermax i Super Flower proizvode najbolja napajanja. Od toga SeaSonic proizvodi napajanja sa najnizim ripple a odmah iza njega je Enermax. Super Flower proizvodi najtisa napajanja, npr. njihovo napajanje od 650W pokrece ventilator tek na 90% opterecenja! Eto za info.Iskreno, ne bih se slozio nesto bas oko toga da je navedeni SS kvalitetniji od navedenog CWT... I skoro da sam siguran da CWT moze da gura jace masine od SS.
Ipak od ta dva, izbor je SS, ali zbog garancije iskljucivo.
Video sam vec ovaj, ne govori mi mnogo. Mada zanimljivo je kako unutrasnji delovi ovakvih proizvodjca izgledaju jadnije od ostalih nasmikanih kineza, iako je realnost drugacija
Kojih? I jeste tema namenjena tome...Izgleda da se komentar nije svideo nekima, ali sta reci,,,
Naime, porede se dva konkretna napajanja, ne neka druga, i porede se ipak dva VRHUNSKA proizvodjaca napajanja. Nemam nameru da ubedjujem bilo koga da je navedeni CWT bolji od navedenog SS. Ali je suluda bilo kakva prica o CWT kao nekom tamo proizvodjacu napajanja. CWT je najveci svetski proizvodjac napajanja, a kvalitet njihovih napajanja je suludo uopste i pokusavati osporiti. Uostalom i mali pogleda na ova dva konkretna napajanja pokazuje dovoljno o kvalitetu izvedbi. Jest da CFT ponekad zna da ustine negde, ali ovde je ipak ocuvan referentni GPA model. Slike najbolje govore...
Inace da se prica o drugim modelima sem ova dva, a u cenovnom rangu ima tu boljih kupovina, ali to nije tema ovoga