ZoranKo drzi Sportvision, ko je vlasnik?
Sent from Pimp phone
Te zelene ST sam video ovde kod nas u Djaku, oko 6 soma su chini mi se, pogledaj kod tebe.Konacno sam uzeo ove Puma za trcanje. Iako je donekle prosla sezona [sredio sam koleno pa sam prestao sa trcanjem 2,5 meseca dok mi ne spadne otok i prodje bol - a tek sam poceo 10tak puta bio] al nisam mogao da odolim kad sam ih probao kako su udobne. Ne svidjaju mi se nista posebno tj vise bi voleo da nema ove bele linije nego i da je ta strana sa pumom al moze da prodje. Sisao do grada da uzmem neku odecu i eventualno neke dublje kozne al sam samo jedne nasao koje mi se svidjaju. Nisam zapamtio ni koja je marka. Neka "fenci" sa imenom i prezimenom To cu uzeti za nedelju 2 za rodjendan. Dosta sam se danas istrosio. Ko nikad sam bio u shopingu od 4 do 6h. Sve sam radnje overio u gradu.
edit. Jel ima neko ove?
Deluju mi zanimljive. Nikad nisam nosio ovakve duboke [sem za basket]. Ranije sam ih video u gradu al sad ih nema. Da li su udobne? Jedino mi je bedak sto je na prstima gore platno sa rupicama a ne koza zbog kise i snega jer mi trebaju neke za zimu. Moze neki predlog za duboke koje ima kod nas. Djak, Planeta itd radnje. Hvala
Nike air force one mid.Nema ih nigde. Pre ih je bilo u 2 radnje barem. Mislim da sam u svim radnjama u gradu bio. Zato pitam da li ih neko ima i da li su bas udobne pa da ih narucim online preko planete.
http://www.planetasport.rs/patike/varial-mid-st/a-18795832
Ajmo zaludjenici moze neka preporuka za duboke kozne.
Imash bash u Nike-u crno/beleGde ima da se uzmu al da nisu bele. Neke crno bele ili neka zanimljiva kombinacija? Nesto ovako mi se vec svidja.
ili ove
Ma Nike su samo za madafakere kao micri
naravno sve je relativno, ja sam npr u Va i NS primetio da bas air force i Nike uopste nose fenseri najgori i seljacine pa sta sad.
Adidas nosim godinama i nemam vece zamerke (ako naletis na fus sa kosova naleteces na bilo koji brend, mada smo odavno mi postali trziste za plasiranje robe losijeg kvaliteta od one koja ide u EU npr.
Imam ove Legde ST (braon/crno/belo) i sustini sam zadovoljan, jesu lepe ali sam ih vise kupio zbog problema sa brojem (a ne nosim nista spec, 47 mada zavisi od kalupa, jednostavno nisam mogao da nadjem normalne patike koje mi se svidjaju a da broj odgovara, Nike i Adidas sam najvise jurio ali tako se ispostavilo da ni u NS/BG nisam nasao broj).
Legde ST dobro izgledaju i posle godinu dana skoro se nisu ostetile ali me smara sto je djon ipak tanak, mnogo tanji od starih Adidas comptown st koje traju vec pune 4 godine. Znaci sa legde st mozes da osetis neravnine i kamencice kojih ima posebno zimi kada ciste ulice i posipaju sve ono. Mene to smara ali opet ovo je poprilicno ''urban'' model.
Iako je tanak djon kao sto se vidi na slici imas 5cm lufta da stanes u baru a ova prevrnuta koza nije mana jer je prisutna samo na nekim mestima, napred je prava koza i ne propustaju vodu.
Ali.. kao i u vecini patika zimi je bas hladno u njima ali meni to ne smeta jer imam dobre cipele, ipak par puta sam se u patikama smrzao kao p...
Najbolje idi probaj sve ove modele, ne sumnjam ni da su Nike kvalitetne pa vidi koje su ti najudobnije i najlepse a sad je jesen pa ce poznatiji shopovi imati razna snizenja, na index, 30% i ko zna sta jos.