hahahaha Čekam, i očigledno me ispalilaJel to cekas muvu?
Dobre fotke zadnje 2 strane.
Sto se postupka tice je sledeci. Poranim ujutro (oko 6h), jer tada insekti miruju, jos se bude, tada su im krila vlazna pa cekaju malo sunca da se osuse i uvate tutanj. E onda se sunjam ko bosko buha, jbg zalegnem u onoj mokrov travuljini i puzanje, kad spazim insekta onda prestanem da disem i sunjam se jbg . Pa uglavnom prilazim na oko 10-20 cm od insekta i onda skljocam.Reci mi, šta radiš konkretno kada praviš ovakve fotke. Ne zanimaju me podešavanja aparata, tu bih se snašao iskapirao vremenom, koliko postupak pripreme da nahvataš muvu i sl. Da li jednostavno staviš objektiv na cvet i čekaš da muva uleti, ili je loviš? Tj spaziš pa onda priđeš i uslikaš?
^Jel to cekas muvu?
Dobre fotke zadnje 2 strane.
hhahaA jbg. Ovaj zalego i puze, a ovaj drugi bi na gotovs sa terase.
Mozda ih zavodi nekim specijalnim mirisima...pa sve kod njega na terasuA jbg. Ovaj zalego i puze, a ovaj drugi bi na gotovs sa terase.
Bice bice..imao sam jednu sliku strsljena kuci,koju sam slikao,ako nadjem ce da okacimOkačite neku sliku, pa onda zezajte, to je ok, ovako ste samo trolovi
VrhMi smo ti ko navijaci fudbala. Znamo da sutnemo loptu(imamo "neke tamo leve digice"), al ne znamo da igramo. Pa ste Vi sa boljom opremom prva postava. Al publika, kao publika uvek zanoveta.