Nije nestao Scythe, oladi vec jednom jer mi vec testiras poslednji gram strpljenja. Ti ventilatori nisu ni trazeni ni dobri toliko koliko palamudis o njima. Ostavi se vise te deluzije i cekaj ventilatore da ti stignu.Znao sam da je nestao Scythe ventilator koji mi je trebao.
Zato sam rekao da pozuris jel njih nema obicno.
Nemoj druge da narucis ako nema njega. Cak ni AP-14.
Znao sam. Mada to je zivot u Srbiji Hrvati ih imaju u redovnoj prodaji.
Ja sam video to juce mislim jos nego sam mislio da si narucio.
Ja prvo nisam se nadao ni da cu ga naci jako mi je cudno bilo da ga imaju.
Da bas sam gledao nestajali su pa su dolazili kao i svi drugi.
Nemoj da cekaju ljudi zbog mene, ja sam ti rekao da ce se to dogoditi i naruci nemoj da cekaju kao budale zbog toga.
Meni samo uzmi Demciflex 200mm i gotovo uzecu ih drugacije nekako.
Ako se to desi baksuz sam bas, 3 puta sam gledao kako nestaju i dolaze sve verzije.
Bas su trazeni covece. Samo razmisljam kakvu su neki propustili priliku ali necu da govorim da me ne bi napadao neko da mu turam pod nos da kupi GT.
Nazalost, svuda su cene postarine za male kolicine skupe.Bogomi je skupa postarina za CG sa ovog sajta
Ja trazim neki kuler da narucim ali ne mogu ni jedan za svaki mi je postarina Priority Mail International (6 - 10 business days) (With Tracking) koja je oko 45 dolara dok recimo za kuler koji je teza 300 grama mogu i sa ovom postom
First-Class Mail International Parcel (Varies by destination) (No Tracking) 14 dolara.
Dakle bilo koji bolji kuler ispane nenormalno skupo. Ne isplati mi se sam narucivat nikako. Moze li mi neko poslat neki sajt da narucim neki kuler za CPU a da me ne oderu postom
Gledao sam na quietpc i on mi ispade najeftiniji ako sam narucujem@Iv4n Extra!
@Turok quietpc?
Pa dal' si lud?
Covek trazi kuler a ne ventilator, quietpc dere...