Hm, imao sam psihologiju u gimnaziji, ali se ne sećam da smo i to učiliNaucno dokazano. Stoji u knjigama za psihologiju za Gimnazije.
Hm, imao sam psihologiju u gimnaziji, ali se ne sećam da smo i to učiliNaucno dokazano. Stoji u knjigama za psihologiju za Gimnazije.
Hmmmm,a to bese skoro,ako se ne varam Tito je tek pocinjo politicku kampanju:Hm, imao sam psihologiju u gimnaziji, ali se ne sećam da smo i to učili
Ja sam zakljucio da je shiki kriv, nije drzao nogu na kocnici, samim tim devojka ni kriva ni duzna nije videla stop svetla , ko jos gleda semafora to je udaranje u automobil koji stoji sa 50 km/h.
Iznervirao sam se samo dok sam citao a da sam bio na licu mesta verovatno bi mi pao mrak na oci pa nek' je sto puta zensko ...I kaze shta se nervirash moj auto je skuplji od vashih... Klasicna seljanka ...
Pre neki dan, ja kod opstine Rakovica, tacnije kod onog mosta... i na semaforu cekam zeleno, idem levo, da se popnem na most... i pali se to zeleno, i lik, prvi na semaforu, krece... levo... na most... ali *prvo* skretanje levo, ono kojim se *spustaju* ovi sa mostaSta se nerviras HAHA:banana: njen auto je najskuplji HAHAHA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :banana::banana::banana: E cega sam se samo u poslednje vreme nagledao od zena vozaca to stvarno nema nigde !!! Ponekad pomislim da me neko za***ava ,da je u pitanju skrivena kamera or something... Recimo pre par dana vozim se sa ortakom (animaN-ovim burazerom) , autoputem,na delu ispod petog opstinskog suda ! E sad na tom delu ima iskljucenje gde skrece autobus broj 17 da bi stao na stanicu koja je bas ispod suda...i ladno mi onako picimo autoputem kad ono,dve kokoske u puntu iz suprotnog smera tog iskljucenja pokusavaju da se ukljuce na autoput mi prosto nismo mogli da verujemo ,a automobili idu po bar 100 na sat ... i to je samo jedna od mnogih situacija u poslednje vreme ,i najvise me nervira kada vidim da zensko vozi i prica mobilnim !?!?!? Ili kada pokusavaju da "izgledaju sigurno" a ustvari se vidi da su u grcu i da su uplasene i da NEMAJU POJMA sta rade ... Mislim svaka cast zenskom svetu na svemu,ali volan jednostavno nije za njih
Da da, hoy yes no, da je bila lada tek bi na***ao, rusko go*no mekano od nazovi automobilaP.....
2 Shiki:
.....
Eto vidis, da si vozio Ladu, ovo ti se nikada ne bi dogodilo... pukla bi ti stopaljka, a i to mozda
Cek, cek, pa zar ne vazi za Ladu ona prica o tvrdom limu, koji se "ne guzva"... pa otud ni ne upija silu (s)udara, te auto pretrpi minimalna ostecenja, ali zato svi u kolima nastradaju - ta ista sila se prenosi na putnikeDa da, hoy yes no, da je bila lada tek bi na***ao, rusko ****o mekano od nazovi automobila
Naravno da ne važi! Ta priča je proizvod ruralno - stočarsko - šabanskog mentaliteta ljudi koji nisu ništa drugo osim lada i zastava vozili. Vozio sam Lade pa znam o čemu pričam. E da ne bude da samo pljujem a nemam dokaze, molim za malo strpljenja POGLEDATI OVOCek, cek, pa zar ne vazi za Ladu ona prica o tvrdom limu, koji se "ne guzva"... pa otud ni ne upija silu (s)udara, te auto pretrpi minimalna ostecenja, ali zato svi u kolima nastradaju - ta ista sila se prenosi na putnike
Znaci, guzva se... ali ipak svi stradajuNaravno da ne važi! Ta priča je proizvod ruralno - stočarsko - šabanskog mentaliteta ljudi koji nisu ništa drugo osim lada i zastava vozili. Vozio sam Lade pa znam o čemu pričam. E da ne bude da samo pljujem a nemam dokaze, molim za malo strpljenja POGLEDATI OVO
Odgledajte ceo klipić, traje 3 min i 6 sek, pa će sve biti jasno
Videćete da se gužva kao kartonska kutija, ali zato svi u kolima nastradaju
Mislim da je to važilo za VolgeCek, cek, pa zar ne vazi za Ladu ona prica o tvrdom limu, koji se "ne guzva"
Naravoucenije:Naravoucenije price: da sam imao 250+ks vec bi u suprotnoj traci obilazio celu kolonu i ne bi me "stigla"
Mozes da bacas i lanci i katanci,al onako bih odreagovo,pa makar iso u mardulju na par dana(verovo ti ili ne)@all:
Svi ste jaki na recima... dosta samaranja ili ce pasti katanac!!!
NamaznoJa bih joj recimo rekao ovako nesto:
"Mozda moj auto nije skuplji ali zato njime obavljam posao koji vise vredi nego ti i tvoj auto zajedno".
I ona bi to shvatila?Naravoucenije:
Da si isao gradskim prevozom kao sav normalan svet takodje te ne bi stigla
Eto, jos ste se onomad bunili za zakon o saobracaju -- da se zakon primenjuje ona ne bi tako vozila, ma sta ona, niko ne bi tako vozio.
@all:
Svi ste jaki na recima... dosta samaranja ili ce pasti katanac!!!
Ja bih joj recimo rekao ovako nesto:
"Mozda moj auto nije skuplji ali zato njime obavljam posao koji vise vredi nego ti i tvoj auto zajedno".
Razumem tvoj licni bes jer si ucestvovao u incidentu kao ostecena strana, razumem i da se svasta kaze u afektu ali ne razumem bes ostalih, pretnje samaranjem i vredjanje.I ona bi to shvatila?
Daj bre Audio stvarno si ponekad cudan.. Ima bre IQ ~75 i ona ce da razume to shto si joj rekao i josh ce da se uvredi? Jes malo sutra...