nema šanse da ti se to isplati ako net plaćaš svaki mesec i više godinaZato ja nikad ne potpisujem ugovor i placam vecu cenu, da kad mi zatreba veci paket ili zelim da predjem kod drugog operatera mogu odma to da obavim i da nisam vezan.
Loša ideja, ali tvoje pravo.Zato ja nikad ne potpisujem ugovor i placam vecu cenu
a ja koristim Orion BIZ ADSL 1.5, - , 1.5Mbps/256Kbps i plaćam 1404.din, zahvaljujući tome što sam korisnik odavno i što sam potpisao ugovor na godinu dana a regularna cena ne postoji jer je nema ni u prodajiJa sad koristim Orion 6mbit za 1.100 din, zahvaljujući tome što sam korisnik odavno i što sam potpisao ugovor na godinu dana. Regularna cena je, čini mi se, 2.200.
kad ti se provajder godinama pokaže dobar, misleći na bivši Sezampro, nije lako otićiOrion 4Mb 2.000 dinara bez ugovora. Na SezamPro -. Orion sam 5+ godina. Nije mi toliko bitna brzina ni cena vec kvalitet veze i minimalan ping. Da sam jurio akcije i sta mi se najvise isplati presao bi na Telekom 4Mb+IP TV sa ugovorom od 2 god. A sta ce da bude za te 2 god? Sta ako mi ne bude odgovarao net ili IP TV posle 3 meseca?