Igoritza
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 290
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom 9850 BE + modded Intel stock cooler
Motherboard:
DFI LP UT 790FX-M2R
RAM:
2x2GB Kingston @1033Mhz
VGA & cooler:
Gainward 4850
Display:
LG L222WS
HDD:
Samsung 250Gb
Sound:
Bernstein audio module (uz plochu)
Case:
Blueberry Igoritza edition
PSU:
LC Power 550W
Optical drives:
Mrtvi Optiarc
Mice & keyboard:
Logitech UltraX Premium + Logitech RX1000
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows XP SP3
Other:
home made astal, mnogo gotivan
dakle, imam dilemu.
trenutno placam sledece usluge:
AVCOM interent 4mb/s - 1400 dinara
AVCOM kablovska - 650 dinara
Fiksni telefon (~3000 impulsa) - 2000 dinara
to je dakle, 2000 dinara za TV/Internet usluge + 2000 za fiksni.
Orion nudi:
5mbs internet
100 besplatnih minuta i prebacaj na njihovu mrezu (valjda i fiksni aparat dodje uz to)
gotivan TV program (52 kanala)
za 2400 dinara mesecno (sad sam zvao, ovo je nova promocija)
Telekom nudi:
6mbs internet
300 besplatnih impulsa (to mu dodje oko 120 dinara na racunu za fiksni)
televizija sa dobrim kanalima
mobilni broj (bez aparata) sa 500 minuta
za 3000 dinara
U obe opcije cu da platim racun vise od navedenog iznosa, jer je na Telekom varijanti 300 impulsa bukvalno "lep gest" jer to ode za jedan mobilni razgovor bukvalno, a na Orion-u nemam blage sta im znaci "100 besplatnih minuta" .. ? ka kojim mrezama .. ?
Odlucio bih se za Orion, ako bi neko od vas mogao da mi kaze KOLIKO traje jedan impuls na regularnom fiksnom telefonu:
fiksni-fiksni
fiksni-mobilni
?
u svakom slucaju, cigani su najgori SVI provajderi jer nude manje vise iste usluge. Meni internet brzina nije bitna uopste, jer bih i sa 1Mb/s mogao da funkcionisem, sobizrom da su svi veliki servisi ograniceni (sharing sajtovi mrtvi, YT nikad ne daje full speed, i tako dalje, torente skidam nocu)
sta bi mi vi preporucili, i jel zna neko duzine trajanja impulsa na fiksnom telefonu ?
trenutno placam sledece usluge:
AVCOM interent 4mb/s - 1400 dinara
AVCOM kablovska - 650 dinara
Fiksni telefon (~3000 impulsa) - 2000 dinara
to je dakle, 2000 dinara za TV/Internet usluge + 2000 za fiksni.
Orion nudi:
5mbs internet
100 besplatnih minuta i prebacaj na njihovu mrezu (valjda i fiksni aparat dodje uz to)
gotivan TV program (52 kanala)
za 2400 dinara mesecno (sad sam zvao, ovo je nova promocija)
Telekom nudi:
6mbs internet
300 besplatnih impulsa (to mu dodje oko 120 dinara na racunu za fiksni)
televizija sa dobrim kanalima
mobilni broj (bez aparata) sa 500 minuta
za 3000 dinara
U obe opcije cu da platim racun vise od navedenog iznosa, jer je na Telekom varijanti 300 impulsa bukvalno "lep gest" jer to ode za jedan mobilni razgovor bukvalno, a na Orion-u nemam blage sta im znaci "100 besplatnih minuta" .. ? ka kojim mrezama .. ?
Odlucio bih se za Orion, ako bi neko od vas mogao da mi kaze KOLIKO traje jedan impuls na regularnom fiksnom telefonu:
fiksni-fiksni
fiksni-mobilni
?
u svakom slucaju, cigani su najgori SVI provajderi jer nude manje vise iste usluge. Meni internet brzina nije bitna uopste, jer bih i sa 1Mb/s mogao da funkcionisem, sobizrom da su svi veliki servisi ograniceni (sharing sajtovi mrtvi, YT nikad ne daje full speed, i tako dalje, torente skidam nocu)
sta bi mi vi preporucili, i jel zna neko duzine trajanja impulsa na fiksnom telefonu ?