c-p-r
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 23.04.2009.
- Poruka
- 1.976
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
Potvrdjujem. Pedja bi se klao sa Nowitzkim da je bio zdrav 100%.u medjuvremenu je imao, a Dule ce da vam potvrdi - NAJGORU povredu koju moze da ima kosarkas, pored saobracajki i nagaznih mina - diskus hernija. pojedini rekonvalescenti od operacije diskushernije dobijaju invaidsku potvrdu, dake - to su ljudi nesposobni za sport, upravljanje teskim masinama i slicno.
Ovde itekako ime istine, jednostavno naši decu podvrgavaju trenažnim procesima za koje im telo nije spremno. Umesto da im prvo pripreme telo da izdrže takve stvari.a ja mogu da potpisem, svojim zivotom, da je to usled ******a iz KSS-a koji na seminarima vide nekakve treninge nekih profesionalnih ekipa, i onda daju to nama deci da radimo ...
Izlomio si patelu? Kako?Kolena su mene udaljila od terena, sestru im je*em! covece, izlomila mi se Patela, sve komplet iskrivilo u kolenu, i onda su mi pricali da u rusiji ima hirurg sto secka parche mrtvog kuka (deo kuka koji coveku ne treba) i pravi od toga Patelu i stavlja u koleno. nisam ni ja imao para nazalost, jer je morao da se resava i Meniskus i Patela, u zbiru nesto sto nikako nisam imao da platim.
a ja mogu da potpisem, svojim zivotom, da je to usled ******a iz KSS-a koji na seminarima vide nekakve treninge nekih profesionalnih ekipa, i onda daju to nama deci da radimo ...
To je bas teska povreda zato i pitam kako si uspeo...prva moja sezona u tadasnjoj Winston YUBA ligi, najobicniji krosover sa opeterecenjem na drugu nogu - pukla kao da nema kalcijuma, ne znam ni ja kako, usput pokidala meniskus, i svi ligamenti u procesu se pokrivili. lezao sam na parketu, jedno 20 minuta, bez da me iko pipne. pipne me neko za rame - kao da me dotako strujom, sve do noge. izlecio me je Guru, ocev prijatelj naknadno, jer su operacije bile preskupe. sad sam okej, bukvalno 99%, ali je oporavak uzeo svoje i dodao kilograme ..