+1Ja već mesec-dva koristim HP Wireless Optical Comfort Mouse.
Solidan je, pogotovu za cenu od 15-ak evra (dakle, definitivno nije "pro" miš ).
Uzgred... bacio sam ovo čudo Točkić je opasno smarao, pa sam sad uzeo Genius Traveler 6010 (normalna veličina, nano risiver).Ja već mesec-dva koristim HP Wireless Optical Comfort Mouse.
Jeftn jeste Nekvalitetan - ne bih rekaoSounds cheap.. A kontam i nekvalitetan..
Pa, da vidimo ponovo prvi post:Otkad Genius spada u " pro " miseve ? Da ne kazem uopste za gaming miseve + kvalitetan ??
Znači, ne traži se gejming miš, a ne traži se ni pro miš, nego "pro" miš Inače, ovaj moj odgovor je usledio nakon moje preporuke onog HP miša, kojim ipak nisam bio uopšte zadovoljan. Zato sam i napisao ovu dopunu odgovora. Što se mene tiče, vrlo sam zadovoljan Genius miševima, iako znam da nisu mnogo cenjeni kod nas. Realno, *meni* je ovaj Genius ipak puno bolji od onog HP-a.Imam X7 i bas mi pase, ali posto vise nisam u gaming fazonu, treba mi neki mis koji bi bio bezican, a da je kvalitetan.
Ja već mesec-dva koristim HP Wireless Optical Comfort Mouse.
Solidan je, pogotovu za cenu od 15-ak evra (dakle, definitivno nije "pro" miš ).
Uzeo i ja danas ovog misa, 1200din. Jeste udoban, samo da se naviknem malo na tezinu (zbog baterija).+1
Koristim ga na lap topu i stvarno je odlican za rad i udoban za koriscenje. Dosta provodim vremena za radom na lap topu i super se pokazao.
Nema sta da se navikavam, ima da radi kako treba ili nije ispravanBezicni misevi,jbg....navikni se....
Jos ako imas neki bezicni ruter u neposrednoj blizini misa....eto veselja...