- Učlanjen(a)
- 28.03.2009.
- Poruka
- 9.407
- Rezultat reagovanja
- 121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 3930K@ Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
- Admin
Sto dokazuje sta? Ko se razume o koisharku ce ti reci da zbog nedostatka kvaliteta unutar lakersa sve ide preko troje igracha, a logichno je da najveci teret nosi upravo Kobe kao najbolji. Isti koncept su imali Sixsersi sa Iversonom... Pa naravno da troshi najvishe lopti kada nema drugih opcija...mINUS je napisao(la):Taj trener je bio trener i jednom i drugom, i taj isti trener je izjavio da bi Jordan sada imao prosek 45pts po ovim pravilima.
Elem, Kobe upravo prestigao Shaq-a na vechnoj lisiti strelaca A koliko ja vidim do 40-e moze da prestigne i prvog, chak mu treba samo 20ak poena po mechu dok Jordana sigurno hoce u naredne 3-4 god. Samo nemojte da mi kazes da je Joradn moga vishe da je igrao sve sezone, da je mogao igrao bi, nije mogao Razlog nje nebitan... Pa valjda je poshteno da se broji to shto igrach ostavlja kosharci kao i kontinuitet?
I jel Kobe najbolji onda? Nije, jer Jordan najbolji? Pa naravno da nije.
Smesno je uporedjivati. Ne smeshno, patetichno je... Pogotovo shto Kobe josh uvek igra, a koliko ja vidim igrace josh 5 godina... Pored toga objasnio sam ti vec da bi mogli da se porede da su iste godine poceli da igraju i slichne zavrshili...p.s. smesno bi bilo citirati sve licnosti koliko toga ima...
Sto nisi citirao i Jordana. na temu sta on misli ko je najbolji? Tom choveku je jasno da nije najbolji "svih vremena" . Mozda je najvishe doprineo popularnosti kosharke, ali nije najbolji igrach svih vremena, bar ne pored zivog Kobe-a Znam za sve te izjave, ali to su samo izjave, to nisu valjani dokazi...
Vecina tih izjava se zaniva na prici "sta bi bilo kad bi bilo", ma daaaaj
Maradona je rekao jednom prilikom "Znate kakav bi ja bio fubaler da nije postojao kokain?" U fazonu koliko bih bio bolji fudbaler. Da mogu na to bih mu odgovorio ovako " Propao bi, jer bi uzimao heroin koji bi ti napravio fizichku zavisnost i unisthio telo i mozak".
Evo ti josh jedna analogija u stilu shta bi bilo kad bi bilo. Ja mislim da bi Wade u vreme Jordana (prvih 10 god) postizao 40 poena u proseku u tim bullsima, jer ne vidim nachin na koji bi mogli odbranbeni iz tog vremena da ga stignu, a da ga ne fauliraju, kada promeni stranu sa loptom...
Eto, daj neki argument na to?
P.S. Elem Pele ili Maradona?