maXimus
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 21.01.2012.
- Poruka
- 403
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
core i7 3770k@kako kad+H2O
Motherboard:
MSI Z77 M power
RAM:
Kingston HyperX predator 2400mhz
VGA & cooler:
Sapphire 6870+H2O
Display:
Samsung
HDD:
Mushkin Callisto Deluxe-Samsung 1Tb
Sound:
Onboard
Case:
Chieftec Bravo full tower
PSU:
Corsair HX 620w
Optical drives:
LG
Mice & keyboard:
Logitech
Internet:
DSL
nemam nacrt dimenzije neznam napamet trebam izmeriti,jedino ako se dobro sećam da je sve taman toliko nisko(unutra)da od grafičke do stakla jedva je bilo 3-5mm,zbog toga a i zbog zatvorenosti nebi ti baš preporučio vazdušno hlađenje,eventualno neki nizak kuler,možda bi i funkcionisalo
ja bi ipak vodu preporučio
ako misliš nešto sliično izvesti možemo se dogovoriti da dođeš(kad skinem sa tavana)pa da vidiš
materijal same kutije je bila iverica+ploča gornja(tzv kuhinjska rad.ploča)+staklo od 6mm,mogu ti reći da je dosta skupo izašlo
ako se dobro sećam samo materijal sa staklom bilo oko 6500rsd+računaj rad stolara samo na gornjoj ploči pošto sam to morao nositi da upusti staklo u nju da bude ravno,napajanje takođe tako sam uspeo da bude nizak
ja bi ipak vodu preporučio
ako misliš nešto sliično izvesti možemo se dogovoriti da dođeš(kad skinem sa tavana)pa da vidiš
materijal same kutije je bila iverica+ploča gornja(tzv kuhinjska rad.ploča)+staklo od 6mm,mogu ti reći da je dosta skupo izašlo
ako se dobro sećam samo materijal sa staklom bilo oko 6500rsd+računaj rad stolara samo na gornjoj ploči pošto sam to morao nositi da upusti staklo u nju da bude ravno,napajanje takođe tako sam uspeo da bude nizak