c-p-r
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
 - 23.04.2009.

- Poruka
 - 1.976

- Rezultat reagovanja
 - 1

Moja konfiguracija

Taj F4 samsung 322gj je bio pre koji mesec 2600 u emiju :/ Sad je 6500. Auuu.
Pa mnoogo je fabrika pogodjeno, i digitalnih fotoaparata, samsungova takodje, pogledaj link. Meni je doduse neshvatljivo da taj WD-ova fabrika sa linka iznad obavlja 60 odsto proizvodnje. Kao da je ovo palo kao kec na deset i da sada imaju opravdanje, takav utisak sticem jer evo koliko je proslo i nikakvih najava nema.
								Pa mnoogo je fabrika pogodjeno, i digitalnih fotoaparata, samsungova takodje, pogledaj link. Meni je doduse neshvatljivo da taj WD-ova fabrika sa linka iznad obavlja 60 odsto proizvodnje. Kao da je ovo palo kao kec na deset i da sada imaju opravdanje, takav utisak sticem jer evo koliko je proslo i nikakvih najava nema.

Nisu tu bas cista posla.

,ostao mi sistemski od 320gb,ima li neke sanse da cene padnu do nove godine ne daje mi se 100 eur za hard???
 Do sad nisam koristio BR, al sam zato sprzio hiljade i hiljade cd-ova, DVD-a, dvoslojinh DVD-a , i sad kad su cene hardova skocile, tako cu pobeci u neki zdrav razum