• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Patike :)

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.698
Rezultat reagovanja
2.338
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Gigabyte RX 5700 XT 8GB OC
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
reci to tvojima u shaolinu. :d

salu na stranu, niko nije reko nista o udobnosti, samo je komentarisan "Prada" dizajn. :rolleyes:

Godzilla

PCAXE Member
Učlanjen(a)
12.12.2010.
Poruka
745
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Phenom II x4 965 @4ghz sa V6GT
Motherboard:
Gigabyte GA-890GPA-UD3H
RAM:
Exceleram Black Sark 2x2gb 1600mhz
VGA & cooler:
5750 1gb CrossFire (Sapphire i PowerColor)
Display:
Acer AL1916W
HDD:
Western Digital caviar blue 500gb
Case:
Xigmatek Utgard
PSU:
Chieftech CFT 650W
Optical drives:
Samsung 223C
@Igoritza, prevrces mi reci, nisam rekao da je besmislen vec da je jako ruzan, sto i jeste.
Uopsteno patika mi je jako ruzna.

mige

PCAXE Member
Učlanjen(a)
25.01.2011.
Poruka
162
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel® Core™ i7-4770K + Noctua NH-U12S
Motherboard:
GIGABYTE G1.Sniper Z87
RAM:
2x8Gb HyperX Predator DDR3
VGA & cooler:
ASUS R9 280X DirectCU II TOP
Display:
Dell U2410 H-IPS
HDD:
Samsung SSD 850 EVO 250gb
Sound:
Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro, Jazz 9902
Case:
Chieftec LBX-02B-B-B
PSU:
Cooler Master V1000
Mice & keyboard:
Apple Aluminum Wired keyboard, Logitech Performance Mouse MX™, Logitech Driving Force GT
Internet:
DSL
OS & Browser:
Windows 8.1
ufff i meni je to vrh model patike ... vidi ove karirane strasnooo bre .. :D :P

:sekira:

i 180 klasik je dobar model koji je isto popularan kao TN

Kad bas kacis 180 air iz 1991 sto ne okaci prave , nego tu kopiju !!

MaTRaX

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
18.04.2011.
Poruka
2.887
Rezultat reagovanja
39
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 2500K @4,5 GHz @Cuplex Kryos HF
Motherboard:
Asus P8p67 B3
RAM:
CMP8GX3M2A1600C9 + E30101B
VGA & cooler:
STRIX GTX1050 TI 4GB
Display:
DELL U2412M x2
HDD:
Samsung 850 EVO 250GB, 840 EVO 120GB, F3 HD502HJ
Sound:
CM Storm Sirus-C
Case:
Cooler Master 690 II Advanced
PSU:
Chieftec 750W CTG-750C
Mice & keyboard:
Mx 518 + Razer Tournament Edition
Internet:
50Mb IKOM + Netis WF2710
OS & Browser:
Windows 8.1 Pro , FF
Other:
SS QCK+, Iphone 5s Sim Free
a dobro dal sam ja gledao ... uzeo sam prvu koja mi je dosla pod klik :P

negde sam bio video u gradu model koji nije platnen napred

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.698
Rezultat reagovanja
2.338
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
bravo mige :) voleo bih da imam sad fotke onih airMax 4 mojih iz UK i ovih odavde, razlika...dupe i oko. I sve ove iz delte (u novom Sadu barem) izgledaju ko ove kopije, a kostaju vise nego originali napolju)

mige

PCAXE Member
Učlanjen(a)
25.01.2011.
Poruka
162
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
GIGABYTE G1.Sniper Z87
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Dell U2410 H-IPS
HDD:
Sound:
Case:
Chieftec LBX-02B-B-B
PSU:
Cooler Master V1000
Mice & keyboard:
Apple Aluminum Wired keyboard, Logitech Performance Mouse MX™, Logitech Driving Force GT
Internet:
DSL
OS & Browser:
Windows 8.1
Pa Najk ne radi air max 93 (kod nas cetvorka) od 2005. Tada je uradio zadnju seriju kao deo history packa. Ja sam svoj primerak iz history pack-a uzeo na ebay 2007 i bas ih cuvam. Na limundu, fb grupama, pijacu je moguce naci kopiju, jer stancuju fejk kao ludi. E sad da Delta drzi taj model na polici, mislim da je ne moguce, kao i da su male sanse da je neki dead stock. Ako ih slucajno vidis na rafu, uslikaj ih. Licno cu se obratiti direktoru delta sporta na twitteru.
Evo mojih, slika je nesto starija (2008) ali se nisu nesto mnogo promenile, jer ih cuvam.

Igoritza

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
290
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom 9850 BE + modded Intel stock cooler
Motherboard:
DFI LP UT 790FX-M2R
RAM:
2x2GB Kingston @1033Mhz
VGA & cooler:
Gainward 4850
Display:
LG L222WS
HDD:
Samsung 250Gb
Sound:
Bernstein audio module (uz plochu)
Case:
Blueberry Igoritza edition
PSU:
LC Power 550W
Optical drives:
Mrtvi Optiarc
Mice & keyboard:
Logitech UltraX Premium + Logitech RX1000
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows XP SP3
Other:
home made astal, mnogo gotivan
dusa me boli sto mi keva bacila Jordans 12 originale (ne retro) kada imadoh 17 god. restauriro bi ih sad, to je najbolja patika za kosarku, svih vremena i ikada:

Jafazec

PCAXE Member
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
198
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AthlonX2 @3,2ghz & OCZ Vendetta
Motherboard:
Biostar TA770
RAM:
Kingston 800mhz CL5 2x1gb @ 916mhz
VGA & cooler:
Asus 4850
HDD:
Hitachi SATA II 320gb
Case:
Thermaltake Soprano
PSU:
LCP
Optical drives:
komaTa 2!
Mice & keyboard:
Intelli 3.0/A4tech X710F & Logitech
Internet:
Cable
Najbolje patike za basket u istoriji koje sam imao,a promenih ogroman broj modela(izmedju ostalog i KB8,KB8II,TheKobe,AJXII,AirGarnett#1,AI Rbk Answer5 ) su bile jedne adidas,sive,sa plasticnim delom koji ide ispod patike na prelazu izmedju pete i prednjeg dela stopala,a penje se i sa strane patike u obliku 3 crte/siljka neka kao..Ako neko zna kako se zove model,bio bih zahvalan na informaciji :) Naravno,ako opis uopste moze da se skonta :)

Igoritza

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
290
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
DFI LP UT 790FX-M2R
RAM:
2x2GB Kingston @1033Mhz
VGA & cooler:
Gainward 4850
Display:
LG L222WS
HDD:
Samsung 250Gb
Sound:
Case:
PSU:
LC Power 550W
Optical drives:
Mrtvi Optiarc
Mice & keyboard:
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows XP SP3
Other:
znam na koje mislis, al ih se ne mogu setiti kako da ih trazim ... :) sve to pamtim, ja sam zapravo sa svojih 181 bio uspesan kosarkas, dok nisam ostao bez meniskusa :)

ovde gde sam se preselio, ima kos tacno ispred moje kuce, covece, izadjem posle 100 godina, i sve mi se vrati: patike, dresovi, treninzi, prokleti step, pripreme, basket ... :)

ako nista, bar sam za svoju dusu namestio 25/30 trojke na prazno. mogao bi da se angazujem sa vec sad, 27 godina, u neku ekipu iz betonjarske lige. bar mi je patika ostalo sto sam dobijao od avale (winston yuba) i metalca (pozajmica) jedno 10 pari, ima se za treninge! :D

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 4440 @ 3.10GHz
Motherboard:
ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-K
RAM:
16,0GB Kingston Crveni txn Proka
VGA & cooler:
1023MB NVIDIA GeForce GTX 750
Display:
Neka 24orka, ocekuje se 32
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Pa Najk ne radi air max 93 (kod nas cetvorka) od 2005. Tada je uradio zadnju seriju kao deo history packa. Ja sam svoj primerak iz history pack-a uzeo na ebay 2007 i bas ih cuvam. Na limundu, fb grupama, pijacu je moguce naci kopiju, jer stancuju fejk kao ludi. E sad da Delta drzi taj model na polici, mislim da je ne moguce, kao i da su male sanse da je neki dead stock. Ako ih slucajno vidis na rafu, uslikaj ih. Licno cu se obratiti direktoru delta sporta na twitteru.
Evo mojih, slika je nesto starija (2008) ali se nisu nesto mnogo promenile, jer ih cuvam.

Nisi znao da Delta drzi fejk? Ja sam znao odavno, i to je javna tajna.... Kada su se pojavile Airmax 360 drugaru je posalo drugar iz USA one bele sa plavim djonom dole, i iste te patike smo otisli da uzmemo ja i drugar u Knezu u onom Delta Sportu, platili ih tada 25000dinara, i vratili se kuci, videli se sa njim i uporedili, ma kakvi, nebo i zemlja koja razlika u kozi, i u kvalitetu djona, a najveca fora je bila sto A klasa (odnoso orginal) je imala ispod uloska sav u krug, dok je ova koju smo mi kupili imala neki sav ubi- Boze... Vratili smo se i ja i drugar, trazili sefa objekta, krenuli da galamimo, i covek nas odveo sa strane, i pitao nas da li nam odgovara da nam ostavi te patike i vrati po 15000 tj da nas kostaju 10000 ali da drzimo jezik za zubima, na sta smo se ja i drugar samo pogledali, i rekli ok. Uzeli smo pare i patike i to je to... Veruj mi da i one u Delta Shopovima su B klasa, samo ne ova sto radi vijetnam, ja mislim da to nije ni C klasa, ali su dobra kopija, ali su daleko daleko od patika kakve se prodaju u USA i Uk ;)

p.s. 93ojka ti je ekstra, kolko para te izasla ako nije tajna?

Ja jurim ove da uzmem sebi

Poslednja izmena:

Jafazec

PCAXE Member
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
198
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AthlonX2 @3,2ghz & OCZ Vendetta
Motherboard:
Biostar TA770
RAM:
Kingston 800mhz CL5 2x1gb @ 916mhz
VGA & cooler:
Asus 4850
HDD:
Hitachi SATA II 320gb
Case:
Thermaltake Soprano
PSU:
LCP
Optical drives:
komaTa 2!
Mice & keyboard:
Intelli 3.0/A4tech X710F & Logitech
Internet:
Cable
znam na koje mislis, al ih se ne mogu setiti kako da ih trazim ... :) sve to pamtim, ja sam zapravo sa svojih 181 bio uspesan kosarkas, dok nisam ostao bez meniskusa :)

ovde gde sam se preselio, ima kos tacno ispred moje kuce, covece, izadjem posle 100 godina, i sve mi se vrati: patike, dresovi, treninzi, prokleti step, pripreme, basket ... :)

ako nista, bar sam za svoju dusu namestio 25/30 trojke na prazno. mogao bi da se angazujem sa vec sad, 27 godina, u neku ekipu iz betonjarske lige. bar mi je patika ostalo sto sam dobijao od avale (winston yuba) i metalca (pozajmica) jedno 10 pari, ima se za treninge! :D
Setih se jos jednih,mozda i najomiljenijih iako nisu bile medju najboljima za basket..98-99 sam ih uzeo u Nisu,do zgloba,kozne,tamnija plava sa necim malim belim..Plavi znak koliko se secam..Meni nisu odgovarale jer su imale dosta tanak djon,inace prelepa patika..

mige

PCAXE Member
Učlanjen(a)
25.01.2011.
Poruka
162
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
GIGABYTE G1.Sniper Z87
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Dell U2410 H-IPS
HDD:
Sound:
Case:
Chieftec LBX-02B-B-B
PSU:
Cooler Master V1000
Mice & keyboard:
Internet:
DSL
OS & Browser:
Windows 8.1
Tu nema klasa. Te klase plasiraju ljudi koji prodaju fejk. Pa vicu A, B, C klasa. Nigde u najk poslovanju i nomelklaturi nema pomena o tim klasama. Patike ili su original ili fejk. I nema veze da li je ista napravljena u kini ili vijetnamu, ako je radio najk original je. To sve zavisi od serije i modela. Poenta price je da nema klasa. Znaci ili original ili fejk.
AM93 sam svojevremeno platio 120 dolara + 35 dolara shipping i jedno 3k sam platio carinu.

mitarus

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
1.097
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 2500K & LC-CC-95
Motherboard:
Gigabyte GA-H77M-HD3
RAM:
2x8GB Kingston HyperX FURY 1866MHz
VGA & cooler:
XFX RX480 8GB
Display:
AOC Q3279VWFD8
HDD:
Samsung 850 EVO 250GB
Sound:
Creative X-Fi XtremeGamer SB0770
Case:
Fractal Design Arc XL
PSU:
Thermaltake Smart SE 630W
Mice & keyboard:
Logitech MX518 | Logitech UltraX Premium Black
Sto se tice patika za basket, najbolje su mi bile Adidas KB8 II. Trazio sam tad da kupim KB8 crno-bele, ali ih vise nije bilo po radnjama (oziveli su taj model pod imenom Crazy8 pre nekoliko godina).

Sa drugarom sam se prisecao dobrih patika, malo gledali po netu i naisli na jednu arhivu raznih dubokih patika. Ima dosta modela, neke sam zaboravio i da sam imao :D

http://miszapas.net/category/zapas/

EDIT: Adidas Top Ten 2000 su isto model koji sam bezuspesno trazio svojevremeno, dobre patike...

Poslednja izmena:

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.698
Rezultat reagovanja
2.338
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF

E vidis, one koje sam ja uzeo u Londonu u Nike robnoj kuci su imale poluprovidan plasticni nike znak i onu plastiku pozadi. Al su bile crvene boje, ne znam da li to ima veze sa materijalom znaka (bilo ih je u dosta boja tamo). Ivice djona oko tog vazdusnog prozora su bile bolje obradjene, da ne kazem zakosene (posto nisu bas bile zakosene ali nisu bile ni ovako ostro odsecene).
U Delti nisam video cetvorku, video sam dvojku, i odvratna je, veze nema sa dvojkom iz devedestih, ni po kvalitetu ni po materijalima. I par dvojki (sivih sa belim-svetlo sivim) sam bio doneo iz Londona isto kad i cetvorke.
A taj airMax 2 sto delta prodaje, ovde je valjda 13.000din, ne secam se sad bas cene, znam da sam se jako smejao, ja sam ih platio ~30 funti u vreme kad je funta bila 2.5 marke. Cetvorka je kostala ~40 funti.

Igoritza

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
290
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
DFI LP UT 790FX-M2R
RAM:
2x2GB Kingston @1033Mhz
VGA & cooler:
Gainward 4850
Display:
LG L222WS
HDD:
Samsung 250Gb
Sound:
Case:
PSU:
LC Power 550W
Optical drives:
Mrtvi Optiarc
Mice & keyboard:
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows XP SP3
Other:
Tu nema klasa. Te klase plasiraju ljudi koji prodaju fejk. Pa vicu A, B, C klasa. Nigde u najk poslovanju i nomelklaturi nema pomena o tim klasama. Patike ili su original ili fejk. I nema veze da li je ista napravljena u kini ili vijetnamu, ako je radio najk original je. To sve zavisi od serije i modela. Poenta price je da nema klasa. Znaci ili original ili fejk.
AM93 sam svojevremeno platio 120 dolara + 35 dolara shipping i jedno 3k sam platio carinu.
Ima zapravo, a ja sam u Kini svojim ocima video sta se kategorise kao A klasa.

naime -

Kinezi su jeftina radna snaga, odnosno - najjeftinija radna snaga, u odnosu - finansije/obucenost. kolko god divlje zvucalo, neko ko radi na pokretnoj traci MORA da zna sta radi, i svi ostali u masini.

konkretno za patike iz Nike Guangzhou fabrike (ima ih 20ak u svetu, Guangzhou fabrika ima najvecu kolicinu proizvodnje) znam sa 100% sigurnoscu da se prave na sledeci nacin:

fabrika. Nike potpisao sa kinezima, kineskom vladom, i gradonacelnikom Guangzhou-a. proizvode se Nike proizvodi.

jedan od aneksa potpisivanja takvog ugovora za otvaranje fabrike je sledeci:

"Fabrika je NIKE vlasnistvo, ali SAMO za vreme predvidjenog radnog vremena. onog trenutka kad odzvoni radno vreme, fabrika je u vlasnistvu kine/kineza/nekog tamo Lee-ja."

e, ono sto se vodi kao A klasa su zapravo:

patike napravljene na NIKE proizvodnoj traci, NIKE standardom, merenjem, masinama, i proizvodnom planu, uz materijal koji doprema kinez, umesto Nike-a.

Takve patike su u realnom odnosu od 90% kvaliteta prema originalu. te patike imaju sledece karakteristike:

1. svaki logo je usvien, NIKE masinom, nema printova
2. djonovi su od Kauchuka, prirodne gume, dok su na kopijama djonovi od poliuretana (materijal jako slican ocvrscenoj pur peni)
3. shavovi su radjeni po standardu, i manje vise identicnom cvrstinom kao originali
4. proizvodni lepak je identican originalu

moze da mi se veruje, ali i ne mora. ja bih prvi znao, jer na nogama imam jedne TN Air koje su kupljene u Shenzhen-u, od dilera koji ima upravo te A klasa patike, i ec 6 meseci su kao nove, bez ijednog pocepanog ili istrosenog dela. djon ima svoje originalne share.

sa druge strane, imao sam prilike da pre 2 meseca u pancevu kupim jedne kopije, i oo je bila situacija:

mnogo su mi se svidele NIKE Mercurial Vapor III Street edition (po uzoru na kopacku napravljene Trainers shoes):

posto originala nije ni bilo da se kupi, uzeo sam ih u pancevu za 3000 din, i dobio sam ovo, slike su upravo sad, nakon 3 meseca nosenja:

tako, da zaista ima klasa:

1. original, Nike

2. A klasa - ono sto se pravi u Nike fabrici, van Nike regulisane proizvodnje

3. B i C klasa - kopije iz kine i kopije iz turske, oznake dodeljene da bi se znalo o cemu se radi.

B-ZiGER

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
01.04.2011.
Poruka
76
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Amd 1055T X6 & Xigmatek Loki@Push&Pull
Motherboard:
Asus M4A77TD PRO
RAM:
2x2gb DDR3 HyperX Grey 1600mhz@Thermaltake Cyclo
VGA & cooler:
MSI 5850 Twin Frozr II
Display:
Asus VW222&Samsung 40'' 4-Series
HDD:
1.5tb Segate 32mb(bad series) & WD 1tb
Sound:
Integrusa/vIA HD
Case:
Cooler Master 534
PSU:
Novatech PowerStation Black Edition 750W Silent Modular
Optical drives:
Dvd-Rw:Pioneer 212
Mice & keyboard:
Ergonimic Keyboard 4000&A4 Oscar XL-740K 3600dpi
Internet:
Adsl
OS & Browser:
Win 7 64bit & Firefox 6
Other:
Logitech chillstream&Dual action2,LG gt540
Evo i ja malo da se uključim u temu, patika imam gomilu pokazaću sve svoje samo da islikam, naravno omiljeni brend Nike,Adidas i u poslednje vreme Puma.Pumu cell patiku nosim već duže vreme nemogu baš da je pohvalim što se tiče izdržljivosti jer se već malo razlepila ali što se tiče udobnosti je najbolje što imam u ormaru evo jedne slike sa neta moja je ista takva samo napred je materijal ravan.

mige

PCAXE Member
Učlanjen(a)
25.01.2011.
Poruka
162
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
GIGABYTE G1.Sniper Z87
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Dell U2410 H-IPS
HDD:
Sound:
Case:
Chieftec LBX-02B-B-B
PSU:
Cooler Master V1000
Mice & keyboard:
Internet:
DSL
OS & Browser:
Windows 8.1
E vidis, one koje sam ja uzeo u Londonu u Nike robnoj kuci su imale poluprovidan plasticni nike znak i onu plastiku pozadi. Al su bile crvene boje, ne znam da li to ima veze sa materijalom znaka (bilo ih je u dosta boja tamo). Ivice djona oko tog vazdusnog prozora su bile bolje obradjene, da ne kazem zakosene (posto nisu bas bile zakosene ali nisu bile ni ovako ostro odsecene).
U Delti nisam video cetvorku, video sam dvojku, i odvratna je, veze nema sa dvojkom iz devedestih, ni po kvalitetu ni po materijalima. I par dvojki (sivih sa belim-svetlo sivim) sam bio doneo iz Londona isto kad i cetvorke.
A taj airMax 2 sto delta prodaje, ovde je valjda 13.000din, ne secam se sad bas cene, znam da sam se jako smejao, ja sam ih platio ~30 funti u vreme kad je funta bila 2.5 marke. Cetvorka je kostala ~40 funti.

Ovo je AM93 kopija

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 4440 @ 3.10GHz
Motherboard:
ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-K
RAM:
16,0GB Kingston Crveni txn Proka
VGA & cooler:
1023MB NVIDIA GeForce GTX 750
Display:
Neka 24orka, ocekuje se 32
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
^ Pa ova kopija poprilicno lici na onu patiku koju si ti okacio, veruj mi da bi ova patika prevarila 99% likova koji furaju Nike ;) Ja sam mislio na mnogooo losije kopije od ove

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.698
Rezultat reagovanja
2.338
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
prednji deo nije platneni vec zatvoreni na njima, medjutim, samo takve patike nalazim na netu, i svi tvrde da su to originali. Meni i one migotove lice (ne kazem da jesu! nemoj se ljutis :P ) na kopiju posto kao sto rekoh, moje su bile drugacije, a sumnjam da u Londonu u NIKE robnoj kuci valjaju kopije :D Mozda su drugacije serije ili su drugaciji modeli za UK, ne znam. Ja takve crvene kao sto sam imao (crna carapa, djon i donji onaj rub, a crveni pomalo providni znak, prozor tj ono iznurta i zadnja plastika) ne mogu ni da nadjem na netu, sve ili bofl ili sa svime crvenim :/

mige

PCAXE Member
Učlanjen(a)
25.01.2011.
Poruka
162
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
GIGABYTE G1.Sniper Z87
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Dell U2410 H-IPS
HDD:
Sound:
Case:
Chieftec LBX-02B-B-B
PSU:
Cooler Master V1000
Mice & keyboard:
Internet:
DSL
OS & Browser:
Windows 8.1
Pa ne ljutim se, am93 kopija je na izgled najvernija originalu.
Na gledanje najveca razlika je u znaku. nisu isti. I sto kopija nema vazdusni djon, nego imitaciju istog.
One sa tanjim djonom su iz 2003 verzija a ova sa malo tanjim iz 2005
Moja patika je pravljena od 08/12/05 do 09/30/05 code 313095-141
unutra ima ulozak gde su nacrtane sve maxerice od 1987 do 1997 i 100% su autenticne.

uz te patike sam uzeo i ovu majicu:

I te 2007 sam jedva ubo broj, stigle su iz USA i sad ih je jos teze naci na ebay. Al zato kod nas ima svih brojeva .

Poslednja izmena:

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.698
Rezultat reagovanja
2.338
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
zju, ja sam moje uzeo 1994 kad sam bio u UK. Davno bese. Na kraju sam izrastao iz njih i poklonio ih citave, ne bas ko nove al prilicno ocuvane, osim sto sam na jednoj am93 morao da probusim prozor jer me je jako kopkalo da vidim jel unutra stvarno nabijen vazduh :D I jes bio nabijen :p Naravno to sam uradio kad su mi patike vec bile male...

mige

PCAXE Member
Učlanjen(a)
25.01.2011.
Poruka
162
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
GIGABYTE G1.Sniper Z87
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Dell U2410 H-IPS
HDD:
Sound:
Case:
Chieftec LBX-02B-B-B
PSU:
Cooler Master V1000
Mice & keyboard:
Internet:
DSL
OS & Browser:
Windows 8.1
moje su mint stanje iako su stare preko 6 godina. Cuvam ih i retko ih obuvam. Ja kad sam nabavio moje am93 svi su zastajali da ih vide. onda nije bilo ovih kosovarki sto se prodaju kod nas. Tuga me uhvati. Ali kako ih uzimaju, vrlo brzo im riknjavaju, jer i original nije bio nesto dugovecan i otporan na habanje, onda mozes da zamislis kako se divljak ponasa na nasoj kaldrmi.

telep

PCAXE Member
Učlanjen(a)
09.05.2010.
Poruka
261
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Athlon x2 6000+/ Xilence
Motherboard:
Asus M2N-E
RAM:
Geil 2x1 GB DDR2
VGA & cooler:
Sapphire 6790
Display:
Samsung 206BW
HDD:
WD 1TB Red & 640AAKS
Case:
Chieftec
PSU:
Chieftec 500w
Optical drives:
Pioneer 110D
Mice & keyboard:
Logitech G500, G5, S510
Internet:
Kablovski (SBB)
OS & Browser:
Windows 7, Opera
Other:
Dell Inspiron N5110 i7
Ajde maksare koje se meni ne sviđaju, i kada su 90ih bile popularne uvek sam pokušavao da ih ne kupim, ali što ih po NS-u svaki šaban nosi (e kada se setim kada su te jurili po ulici da ti skinu patike). No verujem da su u NS-u 90% fejk što se prodaju u buticima, po onim pasažima su 100% sve fejk, u Delti gledam sa drugovima šta ima, dođemo do nekih maksara a ono neke bele fejk sa 1000 metara se provali, znak se napio, šavovi krivi, postava unutra kao sa pijačarki najgrđih...

Vidim spominjete neke klase, zar nema samo "oreginal" i fejk, malo bolje ili lošije ali opet fejk?

Poslednja izmena:

hsv.stoned

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.04.2011.
Poruka
1.478
Rezultat reagovanja
15
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD RYZEN 7 2700/LC-CC-120
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk Max
RAM:
Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200MHz (CL16)
VGA & cooler:
Sapphire RX 580 Pulse 8GB
Display:
AOC i2481FXH
HDD:
Kingston A2000 M.2 NVMe 500GB, Toshiba P300 3TB, WD Black 750GB, 2 x WD Blue 10EALX 1TB
Sound:
FiiO K5 Pro + Fostex TR-90/Sennheiser HD650/AKG K240 Sextett/PreSonus HD7/ATH-CKX9/SFR DT6 | 2.1 50W
Case:
Cooler Master Mystique 632s Black & Silver
PSU:
Cooler Master G550M
Optical drives:
Samsung SH-222AB DVD/RW
Mice & keyboard:
Asus ROG Chakram wireless + Asus ROG Strix Scope RX, Logitech MK320 wireless
Internet:
SBB 150/10 Mbps
OS & Browser:
Windows 10 Pro || Mozilla Waterfox
Other:
Sony Xperia™ XZ2
Sve te fejk maksare dolaze sa kosova i kostaju 20-30e :)
A meni su to inace mnogo seljacke patike :d iako mogu da kazem za neke da ok izgledaju.

d0minat0r

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.633
Rezultat reagovanja
58
Moja konfiguracija
VGA & cooler:
Gainward 4850 512DDR3
Display:
Viewsonic 24"
HDD:
seagate 500Gt Single P
Case:
/
Optical drives:
Samsung 203D
Mice & keyboard:
A4tech oscar X 748K i microsoft ergo natural 4000
Internet:
ADSL 4Mbit
OS & Browser:
WIN7
imao sam slicne ali i to airmax je bilo crno bas prafil full black :D u delti u uscu kupio ostale niko nije hteo da kupi :D
s***o sam djon na desnoj inace su ovako cele mada da sam isao da vratim cim je krenuo djon da puca mozda bi dobio druge al ja to ostavio tako i jbg . . . sad imam structure i opet je pukao isti djon kao i na proslim gazim tako i onda ga s***em :ajoj:

Vrh