zezam krizu
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 20.11.2011.
- Poruka
- 81
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Krizni / HP Pavilion g6-2220sm
CPU & cooler:
AMD Ryzen 1700
Motherboard:
Asus Prime X370-PRO
RAM:
G.Skill Ripjaws V 2x8GB 3200MHz
VGA & cooler:
Gigabyte GTX 1060 6GB
Display:
SAMSUNG SyncMaster 2220LM
HDD:
SSD Patriot Blaze 240GB, WD20EZRZ, WD10EZEX, WD10EARS
Case:
Antec Sonata III
PSU:
Antec EA-500D
Optical drives:
Pioneer 216D
Mice & keyboard:
sve staro i polovno
Internet:
SBB 40/2Mbps
OS & Browser:
Windows 10 & Chrome
pozdrav svim forumasima , za forum sam saznao preko jednog vaseg clana koji je clan na jednom autoforumu, FantomX
nego da se vratim na moj problem, danas bas za baksuz mi se "cefne" :trust: da odlucim da detaljno usisam kuciste, i dok sam odvrtao srafove sa hladnjaka graficke, jedan sraf mi se pojeo tako da ne mogu da ga ni odvijem ni zavijem, pa me interesuje gde mogu nabaviti takav/takve sraf/srafove, u pitanju je fabricko hladjenje graficke Gainward HD4850 512MB :smoren: :zvizdim:
graficka mi daje sliku, ali nakon 15 minuta rada, komp mi zablokira i restartuje sliku nakon toga 10 sekundi i isto se desava kasnije
hvala svima na odgovoru, pozdrav
nego da se vratim na moj problem, danas bas za baksuz mi se "cefne" :trust: da odlucim da detaljno usisam kuciste, i dok sam odvrtao srafove sa hladnjaka graficke, jedan sraf mi se pojeo tako da ne mogu da ga ni odvijem ni zavijem, pa me interesuje gde mogu nabaviti takav/takve sraf/srafove, u pitanju je fabricko hladjenje graficke Gainward HD4850 512MB :smoren: :zvizdim:
graficka mi daje sliku, ali nakon 15 minuta rada, komp mi zablokira i restartuje sliku nakon toga 10 sekundi i isto se desava kasnije
hvala svima na odgovoru, pozdrav