Nekoliko sati kasnije..............pa ne bi trazio..
otisao bih u sup, ostavio njegove podatke, 90% sume i trazio zastitu mojih licnih podataka, da se ne daju njima...
tolike pare se ne nose u torbici u kafic, morao bi on malo njima da objasnjava odakle mu te pare..
ali sve u svemu, to se meni nece desiti, da nadjem 200.000e i sad je bzvze da mi konstruisemo pricu ŠBBKBB...
da ih nadjem, znam tacno sta bi i kako radio..
To kad bi se zadovoljio sa 10%.A kupis neki mjet ili JTD/TDI i kuliras kao do sada?
To ti je u ljudskoj biti, ako se nisi namucio da zaradis te pare male su sanse da ces normalno da ih potrosis. Kako doslo, tako i otisloA kupis neki mjet ili JTD/TDI i kuliras kao do sada?
To možeš uraditi i sa nožem.Ja da sam nasao te pare kupio bih dva,tri tenka t72 ili pet,sest komada t55,da pojasnim komsiluku neke stvari vezane za parkiranje u ulici
ali nije isti efekatTo možeš uraditi i sa nožem.
Njoj se divim kao čoveku, kao osobi.Hmmm, malo je kontradiktorno to sto se ljudi dive tome sto je ona vratila novac (toboze podrzavaju je, jer ko fol nisu materijalisti), a sa druge strane malo im je 1kdin, iako im navodno nije stalo do novca, a upravo time pokazuju da sve mere kroz novac.