peja81
Moderator
- Učlanjen(a)
- 08.05.2009.
- Poruka
- 9.831
- Rezultat reagovanja
- 2.343
Moja konfiguracija
hahahahah koji carBio bi 'majstor' da je originalan - posto je iskopirao vec postojeci fazon, samo je noob
EDIT: Za one koji nisu videli ranije: http://27bslash6.com/overdue.html
Meni je najbolji ovaj komentar ispod te vesti:
Meni je najbolji ovaj komentar ispod te vesti:
Ako ne plati kaznu, zapleniti mu auto, a on neka jase konja sa crteza...
Slažem se sa tom idejom 101%.
Da ti neradish za parking servis ??Meni je najbolji ovaj komentar ispod te vesti:
Ako ne plati kaznu, zapleniti mu auto, a on neka jase konja sa crteza...
Slažem se sa tom idejom 101%.
Naravno da ne radim, ali ako ja plaćam parking redovno, očekujem da budu kažnjeni oni koji to ne rade (eh, kad bi država tako funkcionisala, bilo bi mnogo bolje svima).Da ti neradish za parking servis ??
Napomena: Beč ima 23 "distrikta" (Bezirk, nešto između naših opština i mesnih zajednica).When travelling to Vienna by car, please take note of the rules for short-term parking zones in Vienna.
Parking tickets
The following areas of Vienna are always short-term parking zones:
Districts 1 to 9 and 20: Short-term parking zone from Monday to Friday, with the exception of holidays, from 9 am - 10 pm
15th district - in the area around the Vienna Stadthalle: Daily from 6 pm - 11 pm
The maximum parking duration in these short-term parking zones is 2 hours.
Ni ja ne vidim vezu (s mozgom) da neko brani jedan glup i nepošten postupak. Mislim, ovo "plaćanje" kazne "slikom" može da bude simpatična fora, ali više bi trebalo da bude nešto negativno i nešto što bi se kažnjavalo, pošto nam društvo u celini lagano klizi u nekakav "Divlji Zapad"inace, ne vidim uzrocno-posledicnu vezu austrije, njihovog servisa i srbije i srpskog servisa...
1. Ne razumem - zašto ne treba? Ne vidim obrazloženje nigde.1. zookarma ti je upravo obrazlozio iznad zasto ni ti niti bilo ko drugi ne treba da placa parking..
2. Zbog cega ako sam ga platio, iako i nisam morao?
3. izvadim telefon i vidim poruku u Inbox-u
"Poštovani, usluga plaćanja parkinga vam nije omogucena"
Ako ćemo tako, onda treba znati da ni Ustav nije legalanUstav je zakon br.1 i nijedan zakon ne moze da protuvreci Ustavu.
1. Može, jer nije 50% građana glasalo za ovaj UstavPa Ustav ne moze bi nelegalan kad je on sam za sebe i nista nije jace od njega
2. Jel naplata doplatne karte ustavna?
3. Jesu oni meni skinuli cenu parkinga sa racuna nakon slanja ispravno napisane poruke? Jesu.