Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Moguce da je maksimalni rejting sad 8.9, pa su zato ocene drugacije rasporedjene
Kakav je OS po pitanju stabilnosti? Planiram da radim reinstall OS pa mozda i tutnem osmicu kao primarni OS, sedmicu sam furao kao primarni (i jedini OS) od 7000 builda i radila je ko zmaj
i dalje je 7.9 najveca ocena... a i vece je za 0.4,nije nista wow vece
Sto se tice stabilnosti ovo je tek prebeta fase tako da je daleko jos od konacnog mada mi nije pravio nikakve probleme za ovih par sati,sve fercera lepo kao sedmica instalirao sam par programcica i malo surfao po netu...
Moze,probao sam ja,dual boot radi normalnije,cak ima i novi graficki interfejs Jedina mana je sto ponistava aktivaciju sedmice,pa ako nemas original....
Instalirao pod VM i prvo sto sam rekao WTF? Nemam tablet/telefon, daj mi PC interface a ne slikovnicu. Nakon malo cackanja, nasao sam MetroController i iskljucio Metro. Mislim da cu sacekati full betu.