Nemaju providne, odnosno bar nisu imali kada sam se ja zezao sa pravljenjem rezervoara... Morao sam da pravim chepove od providnog pleksija, sama cev nije bila providna...
uzmes metalnu cev oko koje uvijes plexi tako sto ga zagrevas sa heatgun
nije jednostavno ali moze
Pa to nije cev, to je cilindar. Kanda ćeš ti po illidanovom receptu. Nisam te dobro razumeo, mislio sam da ti treba neka tanka cev za vodu...Pa jedno 80 mm
a za sta ti treba? mozes silikonom ili nekim lepkom ivice koje se dodiruju kada savijes plexi.
A kako da zavarim posle taj pleksi, tj kako da ga spojim savrsheno?
Ako ćemo iskreno... sve su to ružne opcije naspram lepog glatkog cilindra od akrila.a za sta ti treba? mozes silikonom ili nekim lepkom ivice koje se dodiruju kada savijes plexi.
ima i ona tecna platika (pistolj)
Proteza za nogu od dede100% nogara za krevet!
nevidim iznad, al vidim ispod skroz, znaci imaju i livene i extrudirane, onda ok, extra"öntött víztiszta plexi csövek (GS) 1 szál = 2 fm, csak rendelésre"
Livene providne plexi cevi (GS) 1 komad = 2 fm, samo po narudžbini.
Meni ne treba google translate.
I to baš piše na linku koji sam ostavio...
Odmah iznad "Extrudált víztiszta plexi cső, nettó ár Ft / fm"......
NeeeeeeeeeeBio sam danas u Europleksiglas i rade plexi cevi. Video sam tamo da im leži na stolu cev od 6-7cm prečnika pa sam ih pitao da li rade i cevi. Kaže lik da može i do 8-10cm prečnika... Samo ih treba nazvati da se dogovorite šta vam tačno treba.