• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Evropsko Prvenstvo - Litvanija 2011

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II [email protected] + Prolimatech Megahalems
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
SSD 840EVO 250GB, 2x1TB Samsung
Sound:
Audigy 4 + Altec MX5021 + Sennheiser HD555@HD595
Case:
CM HAF932 + Zalman MFC1 Plus
PSU:
Chieftec APS-750C Modular
Optical drives:
Pioneer DVR-216D 20x DVD-RW
Mice & keyboard:
MS Sidewinder + Logitech ultraX
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
Ti to kada citas vidis njegove primedbe suvise kriticki, ja to isto kada citam vidim to mnogo umerenije nego ti.
Ja ne vidim da je doveo njegov strucni rad u pitanje, i pitao sam se posle citanja ko bi bile te zamene, da li mi uopste imamo alternative u vidu igraca koji su navedeni kao najveci problem.

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 3930K@ Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
Ti to kada citas vidis njegove primedbe suvise kriticki, ja to isto kada citam vidim to mnogo umerenije nego ti.
Ja ne vidim da je doveo njegov strucni rad u pitanje, i pitao sam se posle citanja ko bi bile te zamene, da li mi uopste imamo alternative u vidu igraca koji su navedeni kao najveci problem.
Jesi li ovo napisao Marliju ili meni? :P :P :P

Ne chitam kritichki nego bukvalno shta je napisao, tako i odgovaram. Ja sam jedna od onih osoba kojoj kada kazesh, vracam se za 5 minuta, ja gledam na sat i kenjam ti posle jer si doshao za 10 minuta ;)

:wave:

Poslednja izmena:

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
Tebi tebi :)
Jbga, ja njegov komentar ne vidim tako.
Sto se Dude tice, covek je alfa i omega kao trenerska licnost, moracu da navedem kako selektorske tako i klubske, posto postoji veoma bitna razlika u kojoj se recimo Zeljko Obradovic nije snasao.

Ovaj momak nas je ubio, verovatno ce postati jedan od najboljih centara EU.
http://en.wikipedia.org/wiki/Jonas_Valančiūnas

Poslednja izmena:

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
VGA & cooler:
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
Taj momak je koliko ja znam 5pik na NBA draftu a ima 19 godina, tako da nije nishta chudno ;)

Poslednja izmena:

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4

Bob Marli

PCAXE Member
Učlanjen(a)
31.10.2010.
Poruka
604
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5-760 4.0Ghz / Mega Shadow Deluxe
Motherboard:
Asus P7P55D-E Evo
RAM:
Kingston HyperX DDR3 2x8GB 1600MHz / OC 1800Mhz
VGA & cooler:
GeForce GTX770 MSI GAMING 2GB
Display:
Samsung SA550 / LG 55UB850V
HDD:
OCZ Vertex 2 60GB / Samsung 840 EVO 250GB / Samsung F4 2TB / WD Green WD30EZRX 3TB / WD Green WD30
Sound:
X-fi Xtreme Music / Logitech Z-5500
Case:
Corsair Graphite Series 600T Black
PSU:
Chieftec CTF750W
Optical drives:
Samsung DVD-RW
Mice & keyboard:
Logitech G500 / Logitech G110
Internet:
SBB 40/2.5 mbit
OS & Browser:
Windows 7
Other:
Sony Plastation 3 Slim 320GB , Samsung S5, Samusung S3, iPad 3, Nokia 6300
Kazu novi Sabonis.

Jafazec

PCAXE Member
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
198
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AthlonX2 @3,2ghz & OCZ Vendetta
Motherboard:
Biostar TA770
RAM:
Kingston 800mhz CL5 2x1gb @ 916mhz
VGA & cooler:
Asus 4850
HDD:
Hitachi SATA II 320gb
Case:
Thermaltake Soprano
PSU:
LCP
Optical drives:
komaTa 2!
Mice & keyboard:
Intelli 3.0/A4tech X710F & Logitech
Internet:
Cable
Ponavljam se al jbg..Odbrana nam ne stima celo prvenstvo,ne samo protiv Litvanaca..Ne branimo ****&roll,mnogo ali MNOGO lose funkcionise preuzimanje i pomoc u odbrani..animaN je lepo rekao,uvuce se panika kad vidis im ulazi sut preko ruke,ali ja bih tu naveo jos jedan problem koji sam ja kao laik video na ovoj utakmici..Mi kad god smo skocili da blokiramo sut,to smo radili mlako i suvise kasno..Skoci,fauliraj,napravi jak bas jak faul pa da vidis kako ce sledeci put da sutira..Kod nas se desilo da su igraci videli da blok ne ide-daju kos ili ide lopta nekom ko utrcava u reket i tu nastaje problem i onda smo se nasli u zemlji cuda bukvalno..Nit branimo sut spolja nit branimo reket,tj spustanje lopte..Celo prvenstvo,a to sam primetio da i Duda sugerise igracima,mi u bonus ulazimo kasno i pravimo uopste mekane faulove..Lepo Savan rece,ne mozes sve na pemet,mora i da se bijes,kidas..Ako ne popravimo odbranu bar za 30%,nemamo mi sta da trazimo ovde..Ova generacija ima svetlu buducnost,mlada ekipa,normalno je da osciliraju..Plus,mnogi nisu imali dobre sezone,pratili nas maleri sa povredama..
Sto se tice komentara "strucnjaka" sa b92,kad sam video sta pise o Markovicu,prestao sam da citam..Covek koji ne vidi njegovu ulogu u ovom timu,ne da ne zna o kosarci,nego je zna samo preko ekrana i to gledajuci samo susrete najjacih timova u NBA..

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
Evo ni ja nesto specijalno ne vidim, zaustavio je par kontranapada dobrim faulovima, ima osecaj za faul i to je to.
Bolje Tepic pod pritiskom prenosi loptu na protivnicku polovinu nego Markovic.
Za 17.5min po utakmici, kida momak zaista :P 30% za 2, 20% za 3, a slobodna bacanja 67%, kao neki centar.
http://www.eurobasket2011.com/en/cid_4,w7QjPeH-M,ty138LH2l3.teamID_96799.compID_qMRZdYCZI6EoANOrUf9le2.season_2011.roundID_7526.playerID_47667.html

I meni je simpatican, al cifre ne lazu.

p.s. znam o kosarci samo preko ekrana, al nikad nije kasno da naucim ;)

Poslednja izmena:

Hector Ruiz

PCAXE Member
Učlanjen(a)
09.05.2009.
Poruka
883
Rezultat reagovanja
18
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i5 4670K@ Megahalem
Motherboard:
ASUS Maximus VI Hero
RAM:
Corsair Vengeance® — 16GB Quad Channel DDR3 Memory Kit
VGA & cooler:
Intel HD4600
Display:
Samsung P2470H
HDD:
Crucial MX100 256GB + WD 1001 FALS
Sound:
microlab Solo6C
Case:
Corsair 800D
PSU:
Seasonic X-850 SS-850KM
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder Left-Hand Edition & OCZ ILLUMIATI
Internet:
Kablovska
OS & Browser:
Windows 8.1 64bit
Sta mislite o pleju Zvezde Nemanji Nedovicu? Decko je 91' godiste i veliki je potencijal. Po meni bi trebalo polako da ga prikljuce selekciji pa da za dve godine bude dostojna zamena Teodosicu pogotovo sto smo tanki na pleju.

hsv.stoned

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.04.2011.
Poruka
1.478
Rezultat reagovanja
15
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD RYZEN 7 2700/LC-CC-120
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk Max
RAM:
Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200MHz (CL16)
VGA & cooler:
Sapphire RX 580 Pulse 8GB
Display:
AOC i2481FXH
HDD:
Kingston A2000 M.2 NVMe 500GB, Toshiba P300 3TB, WD Black 750GB, 2 x WD Blue 10EALX 1TB
Sound:
FiiO K5 Pro + Fostex TR-90/Sennheiser HD650/AKG K240 Sextett/PreSonus HD7/ATH-CKX9/SFR DT6 | 2.1 50W
Case:
Cooler Master Mystique 632s Black & Silver
PSU:
Cooler Master G550M
Optical drives:
Samsung SH-222AB DVD/RW
Mice & keyboard:
Asus ROG Chakram wireless + Asus ROG Strix Scope RX, Logitech MK320 wireless
Internet:
SBB 150/10 Mbps
OS & Browser:
Windows 10 Pro || Mozilla Waterfox
Other:
Sony Xperia™ XZ2
Mnogo smo tanki na pleju i zato jos vise cenim Tea, jeste da je lud i da nam se igra sa zivcima ali daje const po 10+ poena, i silne ludacke asistencije, ukradene lopte cak i skokovi. Zamislite da njega nemamo ?

Markovic ima svoju ulogu, naravno ali cim u napadu krene da se zavlaci nesto i dugo drzi loptu- gubi je 90 % !
Ok je za agresivnu odbranu ali u napadu..

Ali nemojte pogresno da me razumete, ja mislim da svi mogu mnogo bolje. I moraju. Perovic, Markovic, Tepic, Rasic.. moraju mnogo da se poprave jer je odmaranje igraca neophodno.

A odbrana mora da se igra na granici faula, sada dolazi najvazniji deo takmicenja i nema lakih poena, inace necemo moci da se vratimo posle padova kao protiv Izraela, Letonije, Italije..

Idemo !!!

Poslednja izmena:

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
VGA & cooler:
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
Evo ni ja nesto specijalno ne vidim, zaustavio je par kontranapada dobrim faulovima, ima osecaj za faul i to je to.
Bolje Tepic pod pritiskom prenosi loptu na protivnicku polovinu nego Markovic.
Za 17.5min po utakmici, kida momak zaista :P 30% za 2, 20% za 3, a slobodna bacanja 67%, kao neki centar.
http://www.eurobasket2011.com/en/cid_4,w7QjPeH-M,ty138LH2l3.teamID_96799.compID_qMRZdYCZI6EoANOrUf9le2.season_2011.roundID_7526.playerID_47667.html

I meni je simpatican, al cifre ne lazu.

p.s. znam o kosarci samo preko ekrana, al nikad nije kasno da naucim ;)
Ma jasno je kao dan...Markovic je tu da igra odbranu i to je to ;) Ja ne znam shta se ochekuje od njega drugo...Slazem se 100% da je nekompletan kao plejmejker. Njega je Duda poveo da odigra epizodnu ulogu i da za to dobije oskara. Mene vishe brine Teo koji je poceo da se ponasha kao nabedjena zvezda i da pizdi i nervira se kao malo dete, umesto da agresiju prenese na teren...Ako od njega ne dobijemo oskara na ovom prvenstvu, a ochekuje se s obzirom na talenat, teshko da mu mozemo u ovom momentu naci adekvatnu zamenu za tu ulogu...

rAMA

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
412
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 2500k + Hyper 212 Plus
Motherboard:
Asus P8P67
RAM:
2x4GB 1600MHz Exceleram Rippler
VGA & cooler:
GTX770 MSI GAMING 2GB
Display:
Samsung P2770H + LG LF2510 32"
HDD:
SSD SATA3 128GB Samsung 830 Series + WD6400AAKS + + 1.5TB Samsung EcoGreen F2
Sound:
Sound Blaster Z; Altec Lansing 5100; Sennheiser HD 205
Case:
Fractal Design Define XL Titanium Grey
PSU:
Enermax Pro82+ 625W
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder
Internet:
Telekom ADSL 6Mbit
OS & Browser:
Windows 8.1
Other:
PS3
Pomerena je za pola metra, pocetak je i ovako totalno nebitan.
Imas delove o Marjanovicu, Markovicu, Perovicu i Macvanu sa kojima se slazem.
Pitanje je stvarno sta bi bilo da je Velickovic bio u istom stanju kao i Bjelica, da li bi i on kao i Bjelica onako van forme bio u ekipi.
Za Paunica se ne slazem, trebalo bi vise da ga ubacuje, kao i da vidimo vise Marjanovica, jer gore od Perovica u odbrani tesko da moze.
Mi imamo 3 igraca koju mogu da odigraju 1 na 1, Krstic koji se do sada pokazao kao najbolja opcija, Savanovic i na kraju Teodosic, ubaci se tu i Tepic al ga nece sut.
Svi ostali zavise od konstantnih asistencija.

@animan

Oni jesu odigrali maestralan suterski mec, ali mi nismo napravili ni jedan jedini faul na sutu za tri pojena.
Rupu pod kosem dok je Krstic bio na klupi necu da komentarisem, nema potrebe, videlo se sve.
Već sam pričao o Marjanoviću, on je poveden samo zbog toga što mora ići pet visokih igrača (da li je 3+2, ili 2+3 svejedno je), a Novica nije mogao. Raković, Raduljica, Radenović su se za***ali kad su odbili da se pojave na pripremama jer su smatrali da nemaju šanse da upadnu u tim, jedino je Raduljica imao koliko toliko validan izgovor, tj. da se nije 100% oporavio od povrede. Da je Novia otišao, ne bi otpao Bjelica već upravo, Bobi, tj. išao bi isti tim koji je odradio SP.

Marjanović ima jako spore noge, Kosta je za njega Usein Bolt, i on ne može funcionisati u odbrani čovek na čoveka, jer ne može izlaziti na protivničke blokove.

Koristan je samo u zoni, ali ima jedan problem, Duda ne voli da igra zonu :rotf: Zato su se i Španci spetljali prošle godine u poslednjem napadu, zamalo i Turci. Pošto su se iznenadili kad su videli zonu sa suprotne strane.

Od Markovića trenutno nemamo bolju alternativu. Istina je da nema šut, niti ulaz, ali ima neverovatne fizikalije, i igra odličnu odbranu. Od naših spoljnih igrača odbranu bez kiksova igraju jedino on, Paunić i Tepić.

Nedović obećava, ali moraće Pešić da poradi na njegovoj glavi, pošto on nema glavu pleja, već glavu beka šutera, nešto kao Westbrook.

U daljoj perspektivi imamo tri neverovatna talenta Vasu Micića, Cvetkovića i Miljenovića, ali biće super ako kroz 3-4 godina od njih dobijemo samo jednog igrača za reprezentaciju.

Cvetković uopšte nema šut, uz to ima nizak i spor izbačaj, ali je neverovatno eksplozivan. Miljenoviću su uništena kolena, već je u svojoj kratkoj karijeri gotovo skupio godinu dana ne igranja, zbog problema sa kolenima i zglobovima. Zato je i fizički inferioran, iako je 1.94. On je praktično hodajući kostur, jer ne smeju da mu nabace masu da ne bi dodatno preopteretio kolena. Jako moraju biti pažljivi sa njime, jer dečko ima neverovatan pregled igre, solidan šut i velika muda.

Vasa Micić je možda najmanji talenat od ove trojke, ali ima sve što je potrebno za pleja, i verovatno napraviti najveću karijeru. Nigde ne briljira, ali su mu sve stavke solidne, pregled igre, ulaz, fizikalije, šut.

Što se tiče Perovića, ove godine ne briljira (ko se seća EP 2009, baš je Kosta bio presudan u 1/4 protiv Rusa kad je uneo preokret u drugoj četvrtini, u kojoj smo u jednom trenutku gubili 10 razike, i pored Tea najbolji u 1/2 sa Slovencima), oseti se ne igranje u Barseloni, ali odrađuje ono za šta je tu. Kad dobije dobru lotu odradiće posao ili iznuditi faul. Ostali trebaju da shvate da ne trabaju da mu bacaju frljoke, ili da ga napucavaju loptom.

U igri 2n2 juče ne snosi on krivicu u odbrani, već naša krila koja nisu preuzimala kako treba, pa je lopta prolazila po sredini. Doduše Vačulijaonis ga je izradio 2-3 puta 1n1.

Opet, da se Raković udostojio i pojavio na pripremama, bila bi drugačija priča. Ali sem njega u ovom trenutku nemamo boljeg centra od Koste.

Kako bilo mi od ovih momaka nemamo bolje, a ne treba smetnuti sa uma, da sem Tea, Savana, Markovića i Rašića niko od njih prošle godine nije igrao u svojim timovima (tj svi su igrali po 10-tak minuta), a pri tom je Teo imao lošu sezonu, pogotovo što se tiče šuta. Pričamo o momcima koji su godinama gulili u mlađm rperezentacijama, neki su čak igrali za dve selekcije tokom jednog leta.Koji su taj rad preneli i u A selekciju, i da je to još uvek relativno mlad tim, koji pred sobom ima čitav jedan OI ciklus za sazravanje.

Poslednja izmena:

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
Neko je progurao pricu da Raduljica nece vise da se odaziva na pripreme sve dok je Ivkovic trener jer ga je 2x "izradio" na pripremama, nadam se naravno da to nije tacno.
Takodje se pisalo da je jako lenj.

Ako je Marjanovic u ekipi samo zbog toga kako je Rama naveo, onda je to jako jako los potez, jednostavno ne mogu/ne zelim da prihvatim da je to pravi razlog.

I Ramo tako te volim, raspisi se bre, a ne zasto / zato :)

Poslednja izmena:

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
VGA & cooler:
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
Ako je Marjanovic u ekipi samo zbog toga kako je Rama naveo, onda je to jako jako los potez, jednostavno ne mogu/ne zelim da prihvatim da je to pravi razlog.
nUSMI, kosharka se igra u napadu i u odbrani ;) Najbolji igrachi na svetu su dobri i jednoj i u drugoj fazi. Nije Kobe najbolji zato shto resheta po 30 komada, nego i zato shto je unazad XY godina u prvoj odbranbenoj petorci NBA... Zato je paklen igrach. Denis Rodman je karijeru izgradio na odlichnoj skoro pa savrshenoj odbrani i markiranju igracha i prostora dok se napad zasnivao iskljuchivo na kupljenju otpadaka ;)
Markovic je odlichan u odbrani, imamo mi ko ce da daje kosheve u napadu. Mi smo od Litvanije izgubili iskljuchivo zato jer su imali neverovatan shut spolja i time uspeli da nam razbiju i odbranu unutra... Mozemo da odigramo sa njima josh 10 utakmica zaredom, ne mogu vishe da nas tako dobiju, jednostavno ne mogu da ponove tako shutersko veche...

Pa je moje pitanje za tebe :) Kako to mislish "samo zbog toga"? I zaboravi da sam ti bilo shta napisao jer sam chitao Markovic, a ne Marjanovic :D :D :D :rotf:

Poslednja izmena:

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
VGA & cooler:
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
btw :D

rAMA

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
412
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Asus P8P67
RAM:
VGA & cooler:
GTX770 MSI GAMING 2GB
Display:
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Enermax Pro82+ 625W
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder
Internet:
Telekom ADSL 6Mbit
OS & Browser:
Windows 8.1
Other:
PS3
Vrh :rotf:

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
Da ali nikada nije bio defensive player of the year, Jordan jeste (in ya face :rotf:)
I da, zvezda je jer daje 30pts po utakmici, nebi bio ni 1/3 toga sto je sad da nije tako i da je samo defanzivac.
Retki su bre takvi igraci, na prste da ih nabrojis.

Rodman je posebna prica, u zlatnim godinama je imao preko 16 skokova po utakmici u proseku, covek je fenomen.

I ne vidim zbog cega se ove gromade od kosarkaskih ljudi uopste i pominju ovde.

Sto se nas tice, cifre ne lazu, pogledajte malo statistiku i dosta bajki o skrivenim ulogama.
http://www.eurobasket2011.com/en/cid_4,w7QjPeH-M,ty138LH2l3.teamID_96799.compID_qMRZdYCZI6EoANOrUf9le2.season_2011.roundID_7526.html

@animan
Za sliku :rotf::rotf::rotf:

CAMEL

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.07.2010.
Poruka
283
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
hahahahahhaa, extra

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
VGA & cooler:
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
mINUS je napisao(la):
Da ali nikada nije bio defensive player of the year, Jordan jeste (in ya face :rotf:)
Jordan nikada nije bio ni blizu da postigne 81 kosh. IN YA FACE :rotf:

I da, zvezda je jer daje 30pts po utakmici, nebi bio ni 1/3 toga sto je sad da nije tako i da je samo defanzivac.
Retki su bre takvi igraci, na prste da ih nabrojis.
Kobe, nije zvezda, on je pakleni igrach, zbog toga je megazvezda. Igra odbranu skoro na istom nivou kao napad. Zvezda je Tracy Mcgrady koga nema nigde u odbrani kada treba, ali ga zato ima na posterima i reklamama ;)

Rodman je posebna prica, u zlatnim godinama je imao preko 16 skokova po utakmici u proseku, covek je fenomen.
Naravno da jeste, ali se proslavio iskljuchivo odbranom i nichim drugim na terenu ;)

I ne vidim zbog cega se ove gromade od kosarkaskih ljudi uopste i pominju ovde.
Dajem ti primere krajnosti da bi ti lakshe objasnio kako je Duda razmishljao kada je poveo Markovica kome se zamera koshgeterski uchinak ili shta vec... Proshlo je vreme Djordjevica i Obradovica gde je maltene bilo svejedno ko ce biti u igri. Obojica su bila dobra i u napadu i u odbrani. Djordjevic bolji u napadu, Obradovic bolji u odbrani.

Sad cu ti objasnim neshto u vezi statistike i Markovica ;) Chovek brani choveka i prostor maltene savrsheno. Nije mu ukrao loptu, nije mu lupio bananu, ali ga je sprechio da poentira i smetao mu, ili naterao igracha da ne razmishlja o spushtanju lopte u reket... Gde je to zabelezeno u statistici? Nigde, naravno, ali da se broji, itekako se broji... Eto, to je statistika ponekad ;) Tako da cifre itekako lazu.

@animan
Za sliku :rotf::rotf::rotf:
A dobro je to nashe drvo, samo nije za svaku tekmu :D

monteboy

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.019
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II X4 965
Motherboard:
Asus M4A79T Deluxe
RAM:
2048 G.Skill 12800HZ
VGA & cooler:
NV 7900 GTO
Case:
no case
PSU:
Silverstone Olympia 1000W
Internet:
DSL-16000
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate
Utakmica protiv Litvanije je namestana ili ti dogovorena.
Srbija ide kao cetvrta u grupi na Makedonce...

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
^^ prvo, des bre ti, i drugo kako znas :)

Sad cu ti objasnim neshto u vezi statistike i Markovica ;) Chovek brani choveka i prostor maltene savrsheno. Nije mu ukrao loptu, nije mu lupio bananu, ali ga je sprechio da poentira i smetao mu, ili naterao igracha da ne razmishlja o spushtanju lopte u reket...
Braaaaaate, ispade Markovic specijalista za odbranu, MAG. :rotf:
Ovo kako igra trenutno nije dovoljno za drugog pleja u nasoj reprezentaciji, njegov ucinak mora biti vidljiviji, ne znam sta tu nije jasno.

Ista stvar je i za ovo tvoje drvo :D za svoju visinu mora mnogo bolje da igra odbranu, a u napadu da odradi nekad nesto 1na1.
Dao je 9pts Letoniji, ekipi koja nema centra maltene, njima je Krstic dao najvise na turniru 23pts.
Svima ostalima po 3 i 4 pts, i to verovatno iz asistencije dok je sam pod kosem ili sa boka.

Moram priznati da sam pre pocetka prvenstva podcenio Krstica, al ocigledno momak igra sa 130% svojih mogucnosti dok je pod Dudom, tako da za njega :appl:

Poslednja izmena:

Chabex

PCAXE Member
Učlanjen(a)
05.04.2009.
Poruka
653
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II X4 980 4GHz NB2600 - Thermalright HR2 Macho
Motherboard:
ASUS M5A97 Pro
RAM:
GSkill Ripjaws GBRL 2x4GB 1600 CL9@CL8
VGA & cooler:
Sapphire 380X Nitro
Display:
Samsung S2350/Panasonic plazma 42S30
HDD:
Samsung F3 1TB, WD Green 1TB, Seagate 250GB
Sound:
Audigy 2 / Musical Fidelity A1 / B&W DM602
Case:
CM 590
PSU:
OCZ ModXstream 600W
Optical drives:
Pioneer 215DBK
Mice & keyboard:
A4tech X-7 ,a tastatura najjeftinija za lupanje kad se iznerviram ;o))
Internet:
ADSL
OS & Browser:
win7 64
Other:
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Utakmica protiv Litvanije je namestana ili ti dogovorena.
Srbija ide kao cetvrta u grupi na Makedonce...
Jeste, dogovorili su se da litvanci pogode skoro sve trojke i ostalo :).

btw nije te bilo dugo..

e da, ova slika je ekstra :rotf: Ponekad se kreće kao Drvobradi iz Gospodara prestenova :D

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
VGA & cooler:
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
Braaaaaate, ispade Markovic specijalista za odbranu, MAG. :rotf:
Pa nash verovato najbolji odbranbeni igrach uz Paunica. Kako smo mi jedna od najboljih reprezentacija na svetu, da mozesh da kazesh da je "MAG" u odbrani ;)

rAMA

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
412
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Asus P8P67
RAM:
VGA & cooler:
GTX770 MSI GAMING 2GB
Display:
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Enermax Pro82+ 625W
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder
Internet:
Telekom ADSL 6Mbit
OS & Browser:
Windows 8.1
Other:
PS3
Sad cu ti objasnim neshto u vezi statistike i Markovica ;) Chovek brani choveka i prostor maltene savrsheno. Nije mu ukrao loptu, nije mu lupio bananu, ali ga je sprechio da poentira i smetao mu, ili naterao igracha da ne razmishlja o spushtanju lopte u reket... Gde je to zabelezeno u statistici? Nigde, naravno, ali da se broji, itekako se broji... Eto, to je statistika ponekad ;) Tako da cifre itekako lazu.
Upravo tako, broj ukradenih lopti uopšte ne znači da li neko igra dobru odbranu ili ne, ukradene lopte su tek mali delić odbrane. Isto kao što broj asistencija ne mora značiti da neko ima dobar pregled igre, već mogu proizaći iz sistema, gde lopta brzo kruži, kao što rade Litvanci.

Uostalom jesi ti video Paru Božića da ukrade nekome živu loptu? Verovatno nisi, a opet je dugo godina bio nezanemljiv Duletov defanzivni specijalac, upravo zbog toga što pored nejga niko nije mogao proći, pa čak ni Navaro.

Poslednja izmena:

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
VGA & cooler:
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
Upravo tako, broj ukradenih lopti uopšte ne znači da li neko igra dobru odbranu ili ne, ukradene lopte su tek mali delić odbrane. Isto kao što broj asistencija ne mora značiti da neko ima dobar pregled igre, već mogu proizaći iz sistema, gde lopta brzo kruži, kao što rade Litvanci.

Uostalom jesi ti video Paru Božića da ukrade nekome živu loptu? Verovatno nisi, a opet je dugo godina bio nezanemljiv Duletov defanzivni specijalac, upravo zbog toga što pored nejga niko nije mogao proći, pa čak ni Navaro.
E tako sam ja isto/slichno igrao odbranu kao Bozic dok sam bio zdrav i pre operacije. Nisam se nalupao banana iako sam mogao dosta i brzo da skochim, niti sam se nakrao lopti iako sam bio dosta brz, ni priblizno koliko sam sve vreme imao igacha na grudima (sve je u nogama zapravo). Ne moze da prodje, ne moze ni faul da trazi jer ga nema, a rukama samo chekam da ne zashtiti loptu kako treba i cao ;) On na jednu stranu bez lopte, ja na drugu sa loptom, jer sam ga pustio da sklizne sa mene :)

Poslednja izmena:
Vrh