B-ZiGER
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 01.04.2011.
- Poruka
- 76
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Amd 1055T X6 & Xigmatek Loki@Push&Pull
Motherboard:
Asus M4A77TD PRO
RAM:
2x2gb DDR3 HyperX Grey 1600mhz@Thermaltake Cyclo
VGA & cooler:
MSI 5850 Twin Frozr II
Display:
Asus VW222&Samsung 40'' 4-Series
HDD:
1.5tb Segate 32mb(bad series) & WD 1tb
Sound:
Integrusa/vIA HD
Case:
Cooler Master 534
PSU:
Novatech PowerStation Black Edition 750W Silent Modular
Optical drives:
Dvd-Rw:Pioneer 212
Mice & keyboard:
Ergonimic Keyboard 4000&A4 Oscar XL-740K 3600dpi
Internet:
Adsl
OS & Browser:
Win 7 64bit & Firefox 6
Other:
Logitech chillstream&Dual action2,LG gt540
Ovako biću kratak pokušavam da snimim 2.3.5. Gingerbread na moj LG GT540 sada je 2.1. radio sam sve po ovom uputsvu http://android.modaco.com/topic/344369-updated-15august-android-235-gingerbread-cyanogenmod-71-for-lg-gt540-new-method/
I sve je prošlo ok do 13.tog kobnog koraka jednostavno kada sam uključio mob u Fastboot-u kamera+on dugme prvo nije hteo da Win7 da pronadje drajver za mob u fastboot-u to sam rešio tako što sam dozvolio Win7 da sam preko neta pronadje drajver i kao našao snimio vidi se u device manageru sve ok.
I kada pokrenem Android 235 instalaciju u fastbootu ništa se ne dogodi on snimi kao na C:\ neke svoje datoteke i odmah kaže da je instalacija gotova ali ništa nije snimljeno na mob šta da uradim dalje pomagajte.
I sve je prošlo ok do 13.tog kobnog koraka jednostavno kada sam uključio mob u Fastboot-u kamera+on dugme prvo nije hteo da Win7 da pronadje drajver za mob u fastboot-u to sam rešio tako što sam dozvolio Win7 da sam preko neta pronadje drajver i kao našao snimio vidi se u device manageru sve ok.
I kada pokrenem Android 235 instalaciju u fastbootu ništa se ne dogodi on snimi kao na C:\ neke svoje datoteke i odmah kaže da je instalacija gotova ali ništa nije snimljeno na mob šta da uradim dalje pomagajte.