Sve na sd karticu pa instaliram sa telefona?instalira se kroz recovery konzolu, sve je u .zip formatu i ide se kroz "install any zip from sd card" opcijom
Sve na sd karticu pa instaliram sa telefona?instalira se kroz recovery konzolu, sve je u .zip formatu i ide se kroz "install any zip from sd card" opcijom
*2767*3855# je sifra za hard reset...Instalirao sam vise kernela i svega i svecega do sad. Imam neki osecaj da uvek ostaju neki repovi, programcici, ili sta vec, posle svakog.
Kako mogu da uradim telefonu nesto slicno kao sto je formatiranje i sveza instalacija windowsa na kompu?
Probao sam ja final VB45 lepo radi samo me slabo cuju vratio sam na V21CoyoteKG, sada sam na yonip v final vb45. HP mi nije odgovarao jer 3g zapuca redje nego na yonip-u. to mi je sadf jako bitno jer koristim tether.
Probaj VB#47:-)Probao sam ja final VB45 lepo radi samo me slabo cuju vratio sam na V21
Odradicu sve to i instaliracu Horse Power V13 Final Version 24BPP Defaulthard reset i wipe data ce ti ostaviti root ali ako flesujes oficijalni rom, onda moras prvo root odraditi pa tek onda neke modove.....
Ja cekam praznjenje baterije pa punjenje 8 sati za sada radi odlicno videcemo ostatak kako radiOdradicu sve to i instaliracu Horse Power V13 Final Version 24BPP Default
Koji rom, odnosno sta sve mi treba pre toga, dajte link plz
sto to radis? stavi tel na punjac i kad potpuno napuni bateriju, ne skidaj sa punjaca vec idi u Recovery i odradi Wipe batterystats i restartuj u sistem.Ja cekam praznjenje baterije pa punjenje 8 sati za sada radi odlicno videcemo ostatak kako radi
Odradio sam to i kada se telefon ponovo upali baterija je na 90 %sto to radis? stavi tel na punjac i kad potpuno napuni bateriju, ne skidaj sa punjaca vec idi u Recovery i odradi Wipe batterystats i restartuj u sistem.
Time si kalibrisao bateriju.
Nema potrebe da drzis fon na punjacu toliko dugo
Ok sve to lepo ali kako npr da ja to isto uradim. Moze li neko objasnjenjeOvako, otvorih ovu temu za dalju diskusiju o custom ROM-ovima i Kernelima koje vi smatrate najboljim.
Posle nedelju dana igranja sa raznoraznim modovima i kernelima, nasao sam resenje koje mi je za sad najbolje(najbrze).
CyanogenMod 6.1.1 Alpha 8.3 Ultimate Froyo v2.2.7 by Ares (LauncherPro verzija) link
[OCed KERNEL] YONIP Kernel for CM 6.1.1 alpha 8.3 (verzija v0.7a bfs) link
XDA speed tweaks 2.1 (bfs) link
all2ext2 v8 link
Intercept 3D drajveri link
To bi bilo to. Na linpak-u dobijam od 9.2-9.5 score, quadrant oko 650, a telefon prosto leti, nema mikrolagova, UI je neverovatno brz, igrice rade veoma dobro buduci da je kernel OC na 1000Mhz, baterija traje dva dana bez punjenja, 24bpp kernel. Ovih dana cu jos da probam Qbanin mod, ali nema potrebe jer telefon radi neverovatno brzo
nanov sam na forumu i za pocetak zelim da vas pozdravim
1. Daproveo sam nekoliko sati citajuci vase tutorijale, i zakljucio sledece:
1.prvo moram dici preko odina na fabricki 2.1 - (skinuo sam odin 4.16, spica_jc3.ops, i I570EXXJH7-BaseBand.JD1.europe firmware)
2.zatim ubacam preko odina root - (skinuo i5700_LK2-08_PDA i zanima me dali ima neki noviji, bolji?)
3.zanima me i moj sledeci korak, dal prvo ubacam YONIP Kernel (koju verziju konkretno) ili ubacam neki 2.2 image pa onda kernel...?
takodje me zanima ste se pokazalo bolje, CM 2.2 verzije ili recimo ova 2.1 Frozen Spicaclair finalna verzija od lika iz Beograda?
http://forum.samdroid.net/f55/frozen-spicaclair-v1-4692/
na samdroid.net forumu su je dosta nahvalili...
4.takodje ako mozete da mi preporucite neke dobre 2.2 imidze?
hvala unapred