ATELUV
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 05.07.2010.
- Poruka
- 185
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
B55 @3.9Ghz + ThermalRight xwb01
Motherboard:
Msi 870a-g54
RAM:
Elixir 2x2 7-8-7-24 @1600mhz 1.6v
VGA & cooler:
Gainward GTX 260
Display:
LG 42" Lk430
HDD:
samsung 1tb F3
Case:
CODEGEN BRIZA black (modded)+AquaGate Max (mod)
PSU:
CORSAIR TX 650w
Optical drives:
PIONEER 111D
OS & Browser:
WIN 7 +WIN XP
Posto sam malo radio ovog leta na kucistu i mom prvom ''vodenom'' hladjenju (pod navodima jer ga pojedini ne stavljaju u tu kategoriju-al svako ima pravo na misljenje) resio sam da okacim slike i cujem misljenja o radu (sta valja a sta NE )
Dakle ovako AquaGate MAX + Codegen Briza, nekome ovo zvuci prosto pa misli sta tu ima da se radi..... ALI kuciste je kinez malih dimenziaj koje prividno zbog rucki koje ima izgleda dovoljno veliko. E sad neko ce reci pa sto nisi kupiio neko pristojno kuciste kad 'oces vodeno... da odgovorim i na to... modovao sam ga prosle godine i pristojno se namucio ..tako da nikako nisam spreman da se odreknem ove kante.
1. Modovati AquaGate Max (nikako mi se ne svidja njegov izgled podmornice)
2. Ubaciti AquaGate u Brizu
Dakle ovako AquaGate MAX + Codegen Briza, nekome ovo zvuci prosto pa misli sta tu ima da se radi..... ALI kuciste je kinez malih dimenziaj koje prividno zbog rucki koje ima izgleda dovoljno veliko. E sad neko ce reci pa sto nisi kupiio neko pristojno kuciste kad 'oces vodeno... da odgovorim i na to... modovao sam ga prosle godine i pristojno se namucio ..tako da nikako nisam spreman da se odreknem ove kante.
1. Modovati AquaGate Max (nikako mi se ne svidja njegov izgled podmornice)
2. Ubaciti AquaGate u Brizu