Flight
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 21.04.2009.
- Poruka
- 1.016
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
X3 425@X4 B25@4000Mhz - Neki Thermalright
Case:
Chieftec Prostreet Rev. 3.0
Imam vec 5 meseci vrli ATI MSI 4830 OC, koji mi za svaki dan stabilno radi 700/2100, i drugar mi rece da neki lik ima novu dobijenu posle crkavanja 2900 Radeona, Gigabyte 4850 Zalman, i da mu trebaju neke komponente pa da odradimo kompenzaciju, pristanem i evo vec satim testiram ovaj Gigabyte na sledecim klokovima:
735/2300
overklokovano gamer's hud-om, kartica dodje do 59c i na smanjenom broju obrtaja (utisana) i nece dalje sto se temperature tice, na 750 GPU kove, ali jos nisam nasao mem maksimum.
Sve u svemu prijateno sam iznenadjen, a MSI koja doduse daje veci broj maks frejmova od ovog Gigabyte-s, a GA daje malo stabilniji framrate, MSi ide na prodaju!
Onaj MSI je takodje izuzetna kartica ali trenutno nisam u mogucnosti da je ostavim za CF na zalost, pa ce se valjda vec neko javiti da je kupi.
735/2300
overklokovano gamer's hud-om, kartica dodje do 59c i na smanjenom broju obrtaja (utisana) i nece dalje sto se temperature tice, na 750 GPU kove, ali jos nisam nasao mem maksimum.
Sve u svemu prijateno sam iznenadjen, a MSI koja doduse daje veci broj maks frejmova od ovog Gigabyte-s, a GA daje malo stabilniji framrate, MSi ide na prodaju!
Onaj MSI je takodje izuzetna kartica ali trenutno nisam u mogucnosti da je ostavim za CF na zalost, pa ce se valjda vec neko javiti da je kupi.
Prilozi
-
189 KB Pregleda: 205