mINUS
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 2.353
- Rezultat reagovanja
- 3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II [email protected] + Prolimatech Megahalems
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
SSD 840EVO 250GB, 2x1TB Samsung
Sound:
Audigy 4 + Altec MX5021 + Sennheiser HD555@HD595
Case:
CM HAF932 + Zalman MFC1 Plus
PSU:
Chieftec APS-750C Modular
Optical drives:
Pioneer DVR-216D 20x DVD-RW
Mice & keyboard:
MS Sidewinder + Logitech ultraX
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
Mogli bi u ovaj topic da navodimo ploce koje su trenutno po vama najbolje na trzistu (naravno potkrepiti tvrdnju review-ovima i dokazima), kao i ploce koje su promasaj i koje bi trebalo zaobilaziti a deluju primamljivo na prvi pogled.
Mozete navoditi i ploce od 250eur al mislim da nema smisla za nas vecinu ako ne i sve...
Ploca koja se probila u poslednje vreme je definitivno GIGABYTE UD3P i treba je uzeti u obzir ako planirate upgrade.
Ploca se igra sa cetvorojezgarnim procesorima, FSB sa lakocom ide do 500 i preko, znaci OC ready.
Ploca je za DDR2 memoriju, tako da oni koji su sigurni da ce njihova sledeca ploca imati DDR3 mogu odma da je preskoce.
Oficijalni sajt : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2919
Trenutna cena : oko 120eur sto je fer za ono sto nudi u odnosu na konkurenciju.
Ostatak detaljnih informacija kao i review-ova na linku
Mozete navoditi i ploce od 250eur al mislim da nema smisla za nas vecinu ako ne i sve...
Ploca koja se probila u poslednje vreme je definitivno GIGABYTE UD3P i treba je uzeti u obzir ako planirate upgrade.
Ploca se igra sa cetvorojezgarnim procesorima, FSB sa lakocom ide do 500 i preko, znaci OC ready.
Ploca je za DDR2 memoriju, tako da oni koji su sigurni da ce njihova sledeca ploca imati DDR3 mogu odma da je preskoce.
Oficijalni sajt : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2919
Trenutna cena : oko 120eur sto je fer za ono sto nudi u odnosu na konkurenciju.
Ostatak detaljnih informacija kao i review-ova na linku